Container huren?

In Tilburg een afvalcontainer huren? Rij je naar de afvalverwerker om te vragen of zij nog een bak hebben, of bestel je hem liever online? In een paar stappen bestel je een container en zorgen wij dat hij geplaatst en afgevoerd wordt. Hier heb jij geen omkijken naar.

Waarom een container huren in Tilburg?

Tilburg, de prachtige en gezellige textielstad. Bekend om de bijzondere winkels, historische gebouwen en de goede restaurants. Er is zoveel meer te doen dan in de rij te staan bij de milieustraat. Daarnaast kan je in Tilburg ook niet onbeperkt naar de gemeentewerf en moet je vooraf een afspraak maken. Een container huren is een stuk makkelijker en scheelt je veel tijd. Het zorgt er ook voor dat je auto van binnen niet vuil wordt en dat je geen aanhangwagen nodig hebt als je weet dat je veel afval hebt. Afvalcontainers heb je in 3m36m3, 10m3 of zelfs nog grotere containers. Heb je een kleinere klus, denk dan eens aan een 1m3 Big Bag, een big bag is erg handig.

Bestel een container
Vuilcontainer huren in Tilburg

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren in Tilburg

In Tilburg heb je vaak een vergunning nodig voor het plaatsen van een container. Wil je weten of je een container bij jou op straat, op een parkeervak of op de stoep mag zetten, neem dan vooraf even contact op met gemeente of kijk op de website van Tilburg. Doe dit op tijd. Als je een vergunning voor de container nodig hebt, vraagt Tilburg dit meestal van te voren aan te vragen, zodat de gemeente tijd heeft om de aanvraag te verwerken.

Vergunning voor container op eigen terrein?

Komt de container op eigen grond, dan heb je geen vergunning nodig. Zet je hem op jouw erf of oprit, dan mag dat gewoon. TIP: zorg voor voldoende ruimte om de container neer te zetten en af te voeren. Zeker als hij zwaar is wil je niet dat hij ergens tegenaan kan botsen. Ook de ondergrond is belangrijk, dunne tegels kunnen zomaar breken. TIP2: Heb je een container op zaterdag nodig, zorg dat hij er vrijdag staat.

Vergunning vuilcontainer huren Tilburg

Rolcontainers huren Tilburg

Bedrijfsafval in Tilburg, hoe is dat geregeld? Heb je een onderneming in Tilburg, dan moet je het afvoeren van je afval zelf regelen. Bedrijfsafval wordt afgevoerd in verrijdbare containers (rolcontainers) die op bepaalde dagen worden opgehaald. Hoe vaak dat gebeurt, dat bepaal jij. Je bestelt de rolcontainer in een paar stappen online en wij regelen de rest.

Moet je bedrijfsafval scheiden in Tilburg?

Heb je verschillende soorten afval en heb je genoeg om vaan een soort een container te vullen, dan ben je verplicht om dit ook apart aan te leveren. Dit geldt voor alle bedrijven in Nederland. Heb je bijvoorbeeld maar een beetje organisch afval (swill), dan mag dit gewoon bij de restafvalcontainer. Heb je hier veel van, dan kan een aparte swill container voordeliger zijn, ook al lijkt het duurder. Sowieso is afval scheiden natuurlijk beter voor het milieu, maar het kan ook geld schelen. Papier en karton is bijvoorbeeld goedkoper dan restafval.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.