✓ Binnen 24 uur geplaatst   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Tilburg

Container huren TilburgContainer huren in Tilburg? Huur een afvalcontainer via ContainerOnline en de container wordt bij u thuis geplaatst. Heeft u ruimte om de container op uw eigen terrein te plaatsen? Dan heeft u sowieso geen vergunning nodig. Als er geen ruimte is, kan het wenselijk zijn om de afvalcontainer op de gemeentegrond te laten plaatsen. We hebben voor u uitgezocht wat hiervoor de regels zijn in de gemeente Tilburg.

Vergunning nodig?

Wilt u een afvalcontainer op de stoep, een parkeervak of op straat plaatsen, dat mag in de meeste gevallen zonder een vergunning. Echter vraagt de gemeente Tilburg wel of u hiervan 4 weken van te voren melding wilt maken. Dit kan heel gemakkelijk met een digitaal formulier via de website van gemeente Tilburg. De gemeente stelt daarnaast nog een aantal voorwaarden rondom duur en afmeting van de container.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Tilburg

Tot de gemeente Tilburg behoren ook de dorpen Berkel-Enschot & Udenhout en de buurtschappen Bakertand, Berkeind, Berkhoek, Brem, De Kraan, Hazennest, Heuveltje Heikant (Tilburg-West), Heikant (Berkel-Enschot), ’t Hoekske,
Koningshoeven, Kouwenberg, Loonse Hoek, Moerenburg, Quirijnstok, Rugdijk, Schoorstraat & Vijfhuizen

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 30-11-2016.
ContainerOnline is niet aansprakelijk voor enige schade (zoals boetes) welke mogelijk is ontstaan door bovenstaande informatie.