Heb je vragen? Bel of chat met ons - 085-3035343

Afvalsoorten

Afvalcontainer huren voor een verbouwing of verhuizing? Of wil je een rolcontainer huren voor je bedrijfsafval? Welke container of big bag je nodig hebt hangt af van de afvalstoffen die je hebt. ContainerOnline heeft afvalcontainers en big bags voor verschillende afvalsoorten. Wat mag er wel in de container of big bag en wat niet? Klik op het afvalsoort voor meer informatie of doe de Container Check voor jouw persoonlijke advies.

Bedrijfsafval?

Nieuw! Rolcontainers

Bouwafval afvoeren
ContainerOnline - 03 Meest gekozen containermaat

Bouw- en sloopafval

€ 169 – € 519

Bouw- en sloopafval is de verzamelnaam voor alle afvalsoorten die vrij komen bij een verbouwing. Bijv. puin, beton, hout en metaal.

grofvuil ophalen

Grofvuil

€ 169 – € 519

Meubels, huisraad, hout en bouwafval. In een grofvuil container mag (bijna) alles, behalve gevaarlijke stoffen zoals verfresten en asbest.

Puincontainer huren

Schoon puin

€ 129 – € 379

Schoon puin zijn allerlei soorten steen. Zoals badkamer- en/of betontegels, (gewapend) beton en bakstenen. Buiten tegels mogen ook in deze container.

snoeiafval

Groenafval

€ 129 – € 849

Tuin onderhoud, beplanting en snoeiafval. Daarvoor is de groencontainer. Dit afval gaat direct op de composthoop. Er mag daarom geen hout ed. in.

Tuinafval container huren

Tuinafval gemengd

€ 169 – € 519

Gehele tuin leeghalen, incl. bestrating, schutting, graszoden, beplanting en een beetje grond? Daarvoor is de gemengde tuinafval container

houtafval container

Hout afval

€ 129 – € 269

Houtafval (B-Hout) is geverfd en ongeverfd hout zoals plaatwerk, kozijnen, laminaat en parket. Geimpregneerd hout mag niet in deze container.

grond afvoeren

Grond

179 – € 469

Grond en zand afvoeren kan met een grondcontainer. In de container mogen ook graszoden mits kort gemaaid. Grond wordt hergebruikt, dus mag niet vervuild zijn.

Afvalsoort klein - gemengd grond - Container Huren

Gemengd grond

€ 229 – € 569

Grond met wat planten en stenen? Kies de gemengd grond container! Hier kunnen kleine vervuilingen zoals grind, gruis en kiezelstenen makkelijk mee worden afgevoerd.

dakafval afvoeren

Dakafval

€ 269 – € 999

Dakafval zoals bitumen, dakleer, teer, dakgrind. Dit afval moet apart afgevoerd worden van het normale bouwafval. Doordat dakafval moeilijk te recyclen is, zijn de prijzen hoger.

Afvalsoort klein - restafval - rolcontainer Huren

Restafval

Vanaf € 14,-

Restafval is het afval dat niet gescheiden wordt, maar direct verbrand. Denk aan theezakjes, koffieprut, plastic verpakkingen, etensresten van de lunch etc.

Afvalsoort klein - gemengd grond - Container Huren

Papier en karton

Vanaf € 8,40

Papier en karton is 100% recyclebaar. Om verspilling te voorkomen kan papier en karton het beste gescheiden worden van het restafval.

Afvalsoort klein - PMD zakelijk - rolcontainer Huren

PMD

Vanaf € 30,-

PMD staat voor Plastic verpakkingen, Metalen verpakkingen en Drinkpakken. Deze afvalsoort vormt een groot deel van ons afval. PMD kan ook zakelijk worden ingezameld.

Afvalsoort klein - flessenglas - rolcontainer Huren

Flessenglas

Vanaf € 14,-

Flessenglas zijn lege (wijn)flessen, glazen en potten. Een container voor flessenglas wordt vaak bij horeca bedrijven geplaatst. Glas is 100% recyclebaar.

Afvalsoort klein - gemengd grond - Container Huren

Organisch afval

Vanaf € 46,-

Organisch afval ofwel Swill is voedsel zonder verpakking en (gegaarde) etensresten uit de keuken. De kleine rolcontainer van 120 liter past in de krappe keuken.

Afvalsoort klein - PMD zakelijk - rolcontainer Huren

Koffiedik

Vanaf € 78,-

Koffiedik kan goed worden gerecycled of hergebruikt. Op veel werkvloeren bestaat restafval voor een groot deel uit koffiedik. Door aparte inzameling scheelt het in hoeveelheid restafval.

Afvalsoort klein - flessenglas - rolcontainer Huren

Kartonnen koffiebekers

Vanaf € 24,-

Kartonnen koffiebeker kunnen goed gerecycled worden. De coating aan de binnenkant van de bekers en het karton aan de buitenkant worden van elkaar gescheiden en verwerkt.

Afvalsoort klein - Archiefvernietiging - rolontainer Huren

Archiefvernietiging

Vanaf € 20,-

Als het bewaartermijn van archiefvernietiging is verlopen mogen/moeten deze vernietigd worden. Dit gebeurt veilig volgens de CA+ richtlijnen.

Afvalsoort klein - frituurvet inzamelen

Frituurvet

Op aanvraag

Frituurvet wordt ingezameld in drums of in een rolcontainer. Frituurvet wordt gerecycled tot o.a. Biogas. Daarom krijgt u een vergoeding per kilo.

 

Doe de Container Check!

Weet in 3 stappen welke container je nodig hebt voor jouw klus.