✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Afvalsoorten

Afvalcontainer huren voor een verbouwing of verhuizing? Welke container of big bag je nodig hebt hangt af van de afvalstoffen die je hebt. ContainerOnline heeft afvalcontainers en big bags voor verschillende afvalsoorten. Wat mag er wel in de container of big bag en wat niet? Klik op het afvalsoort voor meer informatie of doe de Container Check voor jouw persoonlijke advies.

Bouwafval afvoeren
ContainerOnline - 03 Meest gekozen containermaat

Bouw- en sloopafval

€ 169 – € 519

Bouw- en sloopafval is de verzamelnaam voor alle afvalsoorten die vrij komen bij een verbouwing. Bijv. puin, beton, hout en metaal.

grofvuil ophalen

Grofvuil

€ 169 – € 519

Meubels, huisraad, hout en bouwafval. In een grofvuil container mag (bijna) alles, behalve gevaarlijke stoffen zoals verfresten en asbest.

Puincontainer huren

Schoon puin

€ 119 – € 379

Schoon puin zijn allerlei soorten steen. Zoals badkamer- en/of betontegels, (gewapend) beton en bakstenen. Buiten tegels mogen ook in deze container.

snoeiafval

Groenafval

€ 119 – € 249

Tuin onderhoud, beplanting en snoeiafval. Daarvoor is de groencontainer. Dit afval gaat direct op de composthoop. Er mag daarom geen hout ed. in.

Tuinafval container huren

Tuinafval gemengd

€ 169 – € 519

Gehele tuin leeghalen, incl. bestrating, schutting, graszoden, beplanting en een beetje grond? Daarvoor is de gemengde tuinafval container

houtafval container

Hout afval

€ 129 – € 269

Houtafval (B-Hout) is geverfd en ongeverfd hout zoals plaatwerk, kozijnen, laminaat en parket. Geimpregneerd hout mag niet in deze container.

grond afvoeren

Grond

179 – € 489

Grond en zand afvoeren kan met een grondcontainer. In de container mogen ook graszoden mits kort gemaaid. Grond wordt hergebruikt, dus mag niet vervuild zijn.

Afvalsoort klein - gemengd grond - Container Huren

Gemengd grond

€ 229 – € 589

Grond met wat planten en stenen? Kies de gemengd grond container! Hier kunnen kleine vervuilingen zoals grind, gruis en kiezelstenen makkelijk mee worden afgevoerd.

dakafval afvoeren

Dakafval

€ 269 – € 949

Dakafval zoals bitumen, dakleer, teer, dakgrind. Dit afval moet apart afgevoerd worden van het normale bouwafval. Doordat dakafval moeilijk te recyclen is, zijn de prijzen hoger.

Doe de Container Check!

Weet in 3 stappen welke container je nodig hebt voor jouw klus.