✓ Binnen 24 uur geplaatst   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Afvalsoorten

Afvalcontainer huren voor een verbouwing of verhuizing? Welke container je nodig hebt hangt af van de afvalstoffen die je hebt. ContainerOnline heeft afvalcontainers voor verschillende afvalsoorten. Wat mag er wel in de container en wat niet? Klik op het afvalsoort voor meer informatie of doe de Container Check voor jouw persoonlijke advies.

Bouw- en sloopafval

€ 219,00 – € 409,00

Bouw- en sloopafval is de verzamelnaam voor alle afvalsoorten die vrij komen bij een verbouwing. Bijv. puin, beton, hout en metaal.

Bekijk bouwcontainers

Grofvuil

€ 219,00 – € 409,00

Meubels, huisraad, hout en bouwafval. In een grofvuil container mag (bijna) alles, behalve gevaarlijke stoffen zoals verfresten en asbest.

Bekijk afvalcontainers

Schoon puin

€ 139,00 – € 299,00

Schoon puin zijn allerlei soorten steen. Zoals badkamer- en/of betontegels, (gewapend) beton en bakstenen. Buiten tegels mogen ook in deze container.

Bekijk puincontainers

Groenafval

€ 149,00 – € 209,00

Tuin leeghalen, graszoden of snoeiafval. Daarvoor is de groencontainer. Dit afval gaat direct op de composthoop. Er mag daarom geen hout in.

Bekijk groencontainers

Hout afval

€ 149,00 – € 209,00

Houtafval (B-Hout) is geverfd en ongeverfd hout zoals plaatwerk, kozijnen, laminaat en parket. Geimpregneerd hout mag niet in deze container.

Bekijk houtcontainers

Grond

€ 209,00 – € 309,00

Grond en zand afvoeren kan met een grondcontainer. In de container mogen ook graszoden mits kort gemaaid. Grond wordt hergebruikt, dus mag niet vervuild zijn.

Bekijk grondcontainers

Dakafval

€ 359,00 – € 599,00

Dakafval zoals bitumen, dakleer, teer, dakgrind. Dit afval moet apart afgevoerd worden van het normale bouwafval.

Bekijk afvalcontainers

Doe de Container Check!

Weet in 3 stappen welke container je nodig hebt voor jouw klus.