✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Afvalsoorten

Afvalcontainer huren voor een verbouwing of verhuizing? Welke container je nodig hebt hangt af van de afvalstoffen die je hebt. ContainerOnline heeft afvalcontainers voor verschillende afvalsoorten. Wat mag er wel in de container en wat niet? Klik op het afvalsoort voor meer informatie of doe de Container Check voor jouw persoonlijke advies.
Bouwafval afvoeren

Bouw- en sloopafval

€ 289,00 – € 519,00

Bouw- en sloopafval is de verzamelnaam voor alle afvalsoorten die vrij komen bij een verbouwing. Bijv. puin, beton, hout en metaal.

Bekijk bouwcontainers

grofvuil ophalen

Grofvuil

€ 289,00 – € 519,00

Meubels, huisraad, hout en bouwafval. In een grofvuil container mag (bijna) alles, behalve gevaarlijke stoffen zoals verfresten en asbest.

Bekijk afvalcontainers

Puincontainer huren

Schoon puin

€ 159,00 – € 379,00

Schoon puin zijn allerlei soorten steen. Zoals badkamer- en/of betontegels, (gewapend) beton en bakstenen. Buiten tegels mogen ook in deze container.

Bekijk puincontainers

snoeiafval

Groenafval

€ 169,00 – € 249,00

Tuin onderhoud, beplanting en snoeiafval. Daarvoor is de groencontainer. Dit afval gaat direct op de composthoop. Er mag daarom geen hout ed. in.

Bekijk groencontainers

Tuinafval container

Tuinafval gemengd

€ 289,00 – € 519,00

Gehele tuin leeghalen, incl. bestrating, schutting, graszoden, beplanting en een beetje grond? Daarvoor is de gemengde tuinafval container

Bekijk tuincontainers

houtafval container

Hout afval

€ 179,00 – € 269,00

Houtafval (B-Hout) is geverfd en ongeverfd hout zoals plaatwerk, kozijnen, laminaat en parket. Geimpregneerd hout mag niet in deze container.

Bekijk houtcontainers

grond afvoeren

Grond

Prijzen op aanvraag

Grond en zand afvoeren kan met een grondcontainer. In de container mogen ook graszoden mits kort gemaaid. Grond wordt hergebruikt, dus mag niet vervuild zijn.

Bekijk grondcontainers

dakafval afvoeren

Dakafval

€ 749,00 – € 899,00

Dakafval zoals bitumen, dakleer, teer, dakgrind. Dit afval moet apart afgevoerd worden van het normale bouwafval. Doordat dakafval moeilijk te recyclen is, zijn de prijzen hoger.

Bekijk afvalcontainers

Doe de Container Check!

Weet in 3 stappen welke container je nodig hebt voor jouw klus.