✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven
Home » Bedrijfsafval

Bedrijfsafval

Rolcontainer huren? Wanneer je opzoek bent naar een oplossing voor bedrijfsafval, kunnen wij zeker iets voor je betekenen. Via ons moeder bedrijf Wastenet inzameling verzorgen wij de inzameling van alle afvalsoorten voor bedrijven.

container huren usp Rolcontainer, binnen één week en gratis geplaatst
container huren usp Overeenkomst voor 1 jaar
container huren usp Duidelijke lage prijzen (incl. alle kosten)
container huren usp Op abonnement of op afroep
container huren usp Eén contactpersoon voor alle afvalsoorten
container huren usp In heel Nederland

Afvalsoorten

Besparen op je afvalkosten en milieu bewust ondernemen? Dat kan heel eenvoudig door afval te scheiden. Papier en karton is bijvoorbeeld een relatief goedkope afvalstroom. Door dit te scheiden van het restafval betaal je minder aan afvalkosten per maand. Daarnaast is papier en karton 100% recyclebaar, en dus is het duurzaam om dit afval te scheiden.

Restafval

Restafval is het afval dat niet gescheiden wordt, maar direct verbrand. Denk aan theezakjes, koffieprut, plastic verpakkingen, etensresten van de lunch etc.

Restafval

Papier en karton

Papier en karton is 100% recyclebaar. Om verspilling te voorkomen kan papier en karton het beste gescheiden worden van het restafval.

Papier en karton

Archiefvernietiging

Als het bewaartermijn van archiefvernietiging is verlopen mogen/moeten deze vernietigd worden. Dit gebeurt veilig volgens de CA+ richtlijnen.

Archiefvernietiging

Organisch afval

Organisch afval ofwel Swill is voedsel zonder verpakking en (gegaarde) etensresten uit de keuken. De kleine rolcontainer past in de krappe keuken.

Organisch afval

Flessenglas

Flessenglas zijn lege (wijn)flessen, glazen en potten. Een container voor flessenglas wordt vaak bij horeca bedrijven geplaatst. Glas is 100% recyclebaar.

Flessenglas

Frituurvet en -olie

Frituurvet wordt ingezameld in drums of in een rolcontainer. Frituurvet wordt gerecycled tot o.a. Biogas. Daarom krijgt u een vergoeding per kilo.

Frituurvet

Wist je dat?

In sommige gemeenten betaal je als ondernemer afvalstoffen heffing. Wanneer je kan aantonen dat je een contract hebt voor het afvoeren van bedrijfsafval, komt deze heffing te vervallen. De jaarlijkse kosten voor het inzamelen van bedrijfsafval door Wastenet inzameling zijn vaak vele malen lager dan de heffing van de gemeente. Dit kan jou, als ondernemer dus al snel een grote besparing opleveren. Wat kunnen wij voor jou betekenen?