Containerservice door heel Nederland

Wil je een container huren voor je afval? Met een containerservice regel je dit makkelijk en snel en heb je er geen omkijken naar. Ga je klussen, verbouwen, tuinieren of ontspullen, dan is een afvalcontainer erg handig. Soms kan je deze bij een afvalverwerker huren, maar nog makkelijker huur je dit via een container bedrijf. Containerservice heeft veel voordelen en is meestal nog voordeliger ook.

Particulieren en bedrijven

De containerservice is niet alleen voor aannemers en andere professionals. Ook als particulier huur je simpel een container. Hier zijn geen ingewikkelde trajecten voor nodig. Jij bestelt gewoon in een paar klikken op je telefoon of laptop, wij regelen de rest.

container huren in 3 klikken

Containerservice, wat is dat?

De containerservice maakt het huren van een container makkelijk en overzichtelijk. Puin, groenafval, bouwafval of weet je nog niet zo goed welke container je nodig hebt? Er zijn veel verschillende afvalverwerkers en container transporteurs, met allemaal hun eigen regels, voorwaarden en beschikbaarheid. Jij wil helemaal niet bezig zijn met al die kleine lettertjes en al helemaal niet of de container die jij nodig hebt wel beschikbaar is wanneer jij hem wil.

Met de containerservice bestel jij gewoon de container die je nodig hebt en wij zorgen dat hij voor je deur komt. Als een afval bedrijf geen container beschikbaar heeft of er even geen transportmogelijkheid is, dan zorgen wij dat een ander bedrijf de container levert. Jij hebt hier geen omkijken naar, dat is het voordeel van de containerservice.

De voordelen van de containerservice

Buiten het makkelijk bestellen en de keuzehulp zijn er nog meer voordelen:

  • Altijd een container beschikbaar: door het brede netwerk van meer dan 70 afvalverwerkers en transporteurs is er altijd wel een container beschikbaar.
  • Nooit meer zoeken: geen zoektocht naar een beschikbare container of inlezen in verschillende voorwaarden, dat regelen wij voor je.
  • Duidelijk antwoord: afvalverwerkers zijn niet altijd beschikbaar en hebben vaak geen tijd voor uitzoekwerk of een begrijpelijke uitleg. Heb je vragen, dan bel je de klantenservice en krijg je een helder antwoord.
  • Voordeliger: Doordat we goede afspraken hebben met leveranciers, betaal je meestal een stuk minder dan dat je het direct bij een afvalverwerker bestelt. Wij krijgen korting en daar profiteer jij van.
  • Extra voordelen voor aannemers/professionals: regelmatig containers nodig voor je beroep? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Keuzehulp

Weet je niet precies welke container je nodig hebt?
Ontdek het in een paar klikken.

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Hester Van der Kevie

Ik had voor plaatsing een krijtstreep gezet waar de container moest komen. Want je hoefde er niet voor thuis te zijn. Maar er kwam toch…

Bert

Per post een bigbag binnen gekregen. Je bepaalt zelf wanneer deze weer opgehaald middels een aanvraag bij ContainerOnline. Binnen een aantal werkdagen werd deze volgens…

Harry

goede service, komen alle afspraken netjes na

Stefan

Gebeld voor een container, dag wanneer ik hem wilde stond die voor de deur. Weekje later gebeld dat die opgehaald mocht worden en een dag…

Richard Renting

Op de beste plek geplaatst die ik me kon wensen . helemaal goed .

Ali

Vertrouw ze met ogen dicht. Al jaren klant bij hen en zal kl blijven ook.. verlenen top service..

Ineke

Vlot snel en netjes geregeld.

Patrick

Prima service en net iets goedkoper.

Frederic

Alles prima goed als gewend

Trijnie Froma

Snelle levering mogelijk. Vriendelijke chauffeurs gehad.

Cees

Big bag in 1 dag geleverd en snel vol opgehaald….precies wat ik wilde 🙂

Wilma

Container werd geleverd op de afgesproken dag en het laten ophalen is zo geregeld via je account.

CR

Container werd keurig neergezet op toch wel een krappe parkeerplaats. Ook het ophalen van de volle bak verliep prima

Maarten

Klantvriendelijke site. Snelle levering. Zowel het plaatsen als ook het ophalen volgens afspraak.

Dirkjan

Woensdag een container besteld voor de maandag erop. Op de dag van levering werd ik gebeld dat het weleens de volgende dag kon worden. Ik…