Containerservice door heel Nederland

Wil je een container huren voor je afval? Met een containerservice regel je dit makkelijk en snel en heb je er geen omkijken naar. Ga je klussen, verbouwen, tuinieren of ontspullen, dan is een afvalcontainer erg handig. Soms kan je deze bij een afvalverwerker huren, maar nog makkelijker huur je dit via een container bedrijf. Containerservice heeft veel voordelen en is meestal nog voordeliger ook.

Particulieren en bedrijven

De containerservice is niet alleen voor aannemers en andere professionals. Ook als particulier huur je simpel een container. Hier zijn geen ingewikkelde trajecten voor nodig. Jij bestelt gewoon in een paar klikken op je telefoon of laptop, wij regelen de rest.

container huren in 3 klikken

Containerservice, wat is dat?

De containerservice maakt het huren van een container makkelijk en overzichtelijk. Puin, groenafval, bouwafval of weet je nog niet zo goed welke container je nodig hebt? Er zijn veel verschillende afvalverwerkers en container transporteurs, met allemaal hun eigen regels, voorwaarden en beschikbaarheid. Jij wil helemaal niet bezig zijn met al die kleine lettertjes en al helemaal niet of de container die jij nodig hebt wel beschikbaar is wanneer jij hem wil.

Met de containerservice bestel jij gewoon de container die je nodig hebt en wij zorgen dat hij voor je deur komt. Als een afval bedrijf geen container beschikbaar heeft of er even geen transportmogelijkheid is, dan zorgen wij dat een ander bedrijf de container levert. Jij hebt hier geen omkijken naar, dat is het voordeel van de containerservice.

De voordelen van de containerservice

Buiten het makkelijk bestellen en de keuzehulp zijn er nog meer voordelen:

  • Altijd een container beschikbaar: door het brede netwerk van meer dan 70 afvalverwerkers en transporteurs is er altijd wel een container beschikbaar.
  • Nooit meer zoeken: geen zoektocht naar een beschikbare container of inlezen in verschillende voorwaarden, dat regelen wij voor je.
  • Duidelijk antwoord: afvalverwerkers zijn niet altijd beschikbaar en hebben vaak geen tijd voor uitzoekwerk of een begrijpelijke uitleg. Heb je vragen, dan bel je de klantenservice en krijg je een helder antwoord.
  • Voordeliger: Doordat we goede afspraken hebben met leveranciers, betaal je meestal een stuk minder dan dat je het direct bij een afvalverwerker bestelt. Wij krijgen korting en daar profiteer jij van.
  • Extra voordelen voor aannemers/professionals: regelmatig containers nodig voor je beroep? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Keuzehulp

Weet je niet precies welke container je nodig hebt?
Ontdek het in een paar klikken.

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Ludmilla

Ze konden nog net voor Hemelvaart leveren. We konden dus mooi klussen in het lange weekend. Container is erna weer snel opgehaald.

Ed

Al 4 keer gebruik van gemaakt. Altijd een goede bak op tijd geleverd tegen een goede prijs.

Mado

Service gericht, fijne collega’s, thuis gevoel

Marco

Bigbag binnen een dag geleverd en ook binnen een dag na het doorgeven keurig opgehaald, kortom tevreden klant Bedankt!!

Roman

Everything was great, delivered in time, phone support helped with al the questions

Jaap Hogetoorn

Mijn ervaring is zeer positief

Michel

Container besteld, bij plaatsing ben ik keurig gebeld door de chauffeur en netjes binnen 2 dagen werd de container weer opgehaald.

Peter

Ik had 2 afzonderlijke BigBags besteld voor het afvoeren van grond. Ik kende de voorwaarden en wist dat ze aan de weg moesten staan, maar…

Hans

Er moesten 3 containers op een parkeerterreintje geplaatst worden. Na telefonisch overleg met de chauffeur is dat prima gelukt. Dank!

Peter

Eerste keer hier, bezorging van de 1m³ big back verliep goed volgende dag gelijk ophaal bericht verstuurd met ophaal adres zoals omschreven in het ophaal…

Lev Grinberg

Ik raad Container Online ten zeerste aan! Goede communicatie, denken met je mee en snelle service. Ik ben tevreden!

Debby

Online bestellen, geleverd zoals afgesproken. Online doorgeven wanneer afhalen. Ben je bij wijze niet thuis wordt het geregeld.

T.S.A.

Zowel met de eerste levering als de tweede alles ging geweldig en als ik in de toekomst weer een container nodig heb is dit het…

Gera

Tuinzak besteld en die kwam na een dag per post binnen. Ophalen vd zak via de website was makkelijk aan te vragen en werd binnenlaat…

Lars Broekzitter

Voor het uitbreken van mijn plavuizenvloer heb ik een bigbag besteld “het kleinste maatje.” Deze kreeg ik de volgende dag al in de brievenbus en…

Michiel

Alles netjes en snel geregeld.

Jeroen

Snel geleverd op de juist plaats. Een 3 m3 container voor tuinafval. En snel weer afgevoerd na alle werkzaamheden. Geen omkijken naar!

Patricia

Op tijd, precies geplaatst waar ik wilde