Containerservice door heel Nederland

Wil je een container huren voor je afval? Met een containerservice regel je dit makkelijk en snel en heb je er geen omkijken naar. Ga je klussen, verbouwen, tuinieren of ontspullen, dan is een afvalcontainer erg handig. Soms kan je deze bij een afvalverwerker huren, maar nog makkelijker huur je dit via een container bedrijf. Containerservice heeft veel voordelen en is meestal nog voordeliger ook.

Particulieren en bedrijven

De containerservice is niet alleen voor aannemers en andere professionals. Ook als particulier huur je simpel een container. Hier zijn geen ingewikkelde trajecten voor nodig. Jij bestelt gewoon in een paar klikken op je telefoon of laptop, wij regelen de rest.

container huren in 3 klikken

Containerservice, wat is dat?

De containerservice maakt het huren van een container makkelijk en overzichtelijk. Puin, groenafval, bouwafval of weet je nog niet zo goed welke container je nodig hebt? Er zijn veel verschillende afvalverwerkers en container transporteurs, met allemaal hun eigen regels, voorwaarden en beschikbaarheid. Jij wil helemaal niet bezig zijn met al die kleine lettertjes en al helemaal niet of de container die jij nodig hebt wel beschikbaar is wanneer jij hem wil.

Met de containerservice bestel jij gewoon de container die je nodig hebt en wij zorgen dat hij voor je deur komt. Als een afval bedrijf geen container beschikbaar heeft of er even geen transportmogelijkheid is, dan zorgen wij dat een ander bedrijf de container levert. Jij hebt hier geen omkijken naar, dat is het voordeel van de containerservice.

De voordelen van de containerservice

Buiten het makkelijk bestellen en de keuzehulp zijn er nog meer voordelen:

  • Altijd een container beschikbaar: door het brede netwerk van meer dan 70 afvalverwerkers en transporteurs is er altijd wel een container beschikbaar.
  • Nooit meer zoeken: geen zoektocht naar een beschikbare container of inlezen in verschillende voorwaarden, dat regelen wij voor je.
  • Duidelijk antwoord: afvalverwerkers zijn niet altijd beschikbaar en hebben vaak geen tijd voor uitzoekwerk of een begrijpelijke uitleg. Heb je vragen, dan bel je de klantenservice en krijg je een helder antwoord.
  • Voordeliger: Doordat we goede afspraken hebben met leveranciers, betaal je meestal een stuk minder dan dat je het direct bij een afvalverwerker bestelt. Wij krijgen korting en daar profiteer jij van.
  • Extra voordelen voor aannemers/professionals: regelmatig containers nodig voor je beroep? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Keuzehulp

Weet je niet precies welke container je nodig hebt?
Ontdek het in een paar klikken.

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

w

Chauefeurs hebben hun kunsten in de loop van de jaren wel getoond bij ons Hele smalle stukken waar containers moetsten komen. Kwa facturatie gaat ook…

Hanneke

Werd snel op afgesproken tijd geleverd en opgehaald Zeer aardige chauffeur

Adarsh

Everything was very clear on the website.

Mar

De online container is makkelijk te bestellen, telefonisch gestelde vragen worden vriendelijk en deskundig beantwoord of het wordt nagevraagd en word je binnen korte tijd…

Mado Bouw BV

Heel erg klantgericht, goede service en nette prijs. Gemakkelijk, overzichtelijk en iedereen die daar werken zijn zeer vriendelijk. Alles is geleverd en opgehaald volgens afspraak….

Daniëlle

Zoals elke keer, is de service en afhandeling top geregeld. De bigbag wordt netjes via de post verstuurd. Na het plaatsen van de volle bigbag…

Mario

Voor de tweede maal een big bag besteld, volgende dag ontvangen. En na bevestiging van afhalen mooi binnen enkele dagen opgehaald. Positief is dat je…

Angelique

Wij hadden gekozen voor de Big Bag, de kleinste. Achteraf hadden we de groteren moeten bestellen, want we hadden meer troep dan verwacht 😉 Ophalen…

Dion De Haan

Op tijd en volgens afspraak geleverd. Goede service.

A.S.

Gemakkelijk bestellen en geleverd per post. Eén bericht versturen voor ophalen en je afval is snel opgehaald.

ilona

Goeie service, snelle levering

Dick

Communicatie, aflever tijdstip en de plaatsing zoals afgesproken en ook het ophalen verliep volgens afspraak

Johan

Container op tijd geleverd en afgehaald

Joffry

De container werd op de aangegeven dag geleverd, was van het formaat dat ik had besteld. De container was eerder helaas wel gebruikt om mest…

Ruud

Prima geleverd! Snel geplaatst.

Ron Garbode

Goed geplaatst snelle levering en snel weer op gehaald

Paul

snel en volgens afspraak bezorgd en opgehaald

Bertie Wassen

echt geen klachten de service was perfect

Michel Bliek

Op tijd gebracht, juiste container en op tijd weer afgehaald. Alles ok dua

André

Is super netjes geplaatst en ook weer netjes weggehaald