De voordelen van zakelijk bestellen

Als aannemer of professional in bijvoorbeeld de bouw- of tuinbranche, heb je regelmatig te maken met afval. Het afvoeren van dit afval kan een tijdrovende klus zijn. Maar wees gerust, we maken het je makkelijk. Bij ons is het bestellen van een container net zo eenvoudig als het bestellen van een kop koffie. Je bestelt of wisselt jouw container in 3 klikken, waar je ook bent. Ontdek de voordelen van het zakelijk bestellen bij ContainerOnline.

Snel besteld, makkelijk geregeld

Het bestellen van een container doe je graag zo snel en makkelijk mogelijk. Via de website en jouw persoonlijke account is het bestellen van een container super eenvoudig. Of je nou achter je bureau zit te werken of boven op een dak staat, het maakt niet uit. Met 3 klikken bestel je de container die je nodig hebt. Jij klikt, wij doen de rest.

Bestel direct
Voordelen zakelijk containers bestellen

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Prijs

De prijs is een belangrijke factor wanneer je vaak een container huurt. Je wilt de prijs voor jezelf, maar ook voor de klant zo laag mogelijk houden. We hebben goede prijsafspraken met de leveranciers gemaakt en daar laten we jou graag in meedelen. Daarom zijn de containers voordeliger dan bij de meeste afvalverwerkers. Of je nu een puincontainer 6m3 nodig hebt of eerder een 20 kuub container of zelfs 40 kuub container, jij klikt, wij doen de rest.

Bestel je regelmatig?

Wanneer je veel containers bestelt en wellicht tegelijk voor meerdere plaatsen, is het nog belangrijker dat je een goede prijs betaalt. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden voor extra korting en/of langere huurperiode.

Altijd een container beschikbaar

Heb je afvalcontainers voor je werk nodig, dan is het belangrijk dat ze direct leverbaar zijn. Is er geen container op locatie, dan staat misschien je werk stil en dat wil je niet. Doordat we samenwerken met meer dan 40 afvalinzamelaars, hebben we altijd een container op voorraad. Heeft een afvalverwerker een bepaalde container niet beschikbaar, dan zoeken wij een andere leverancier, net zo lang tot er een geleverd kan worden. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken of de container die je nodig hebt wel beschikbaar is. Jij klikt, wij doen de rest.

Persoonlijk account

Bestel je vaak, dan is een account erg handig. Zo kan je nog sneller bestellen en heb je een duidelijk overzicht van de lopende orders. Met een persoonlijk account bestel, wissel of laat je containers in 1 klik ophalen. Zo simpel kan het zijn.

Duidelijk overzicht

In je account heb je een heel duidelijk overzicht van de lopende orders. Met één klik wissel je containers of laat je ze ophalen. Zo houd je de controle over het proces en ben je altijd op de hoogte van de status van je orders.

Account container huren

Bedrijfsafval?

Heb je bedrijfsafval, dan wil je hier niet veel tijd aan kwijt zijn? Bestel je rolcontainers gewoon makkelijk online.

Ook voor bedrijfsafval heb je veel voordelen: makkelijk besteld, scherpe prijs, geen lange contracten of onduidelijke voorwaarden en alles wordt geregeld.

Lees meer over bedrijfsafval of

bedrijfsafval

w

Chauefeurs hebben hun kunsten in de loop van de jaren wel getoond bij ons Hele smalle stukken waar containers moetsten komen. Kwa facturatie gaat ook…

Hanneke

Werd snel op afgesproken tijd geleverd en opgehaald Zeer aardige chauffeur

Adarsh

Everything was very clear on the website.

Mar

De online container is makkelijk te bestellen, telefonisch gestelde vragen worden vriendelijk en deskundig beantwoord of het wordt nagevraagd en word je binnen korte tijd…

Mado Bouw BV

Heel erg klantgericht, goede service en nette prijs. Gemakkelijk, overzichtelijk en iedereen die daar werken zijn zeer vriendelijk. Alles is geleverd en opgehaald volgens afspraak….

Daniëlle

Zoals elke keer, is de service en afhandeling top geregeld. De bigbag wordt netjes via de post verstuurd. Na het plaatsen van de volle bigbag…

Mario

Voor de tweede maal een big bag besteld, volgende dag ontvangen. En na bevestiging van afhalen mooi binnen enkele dagen opgehaald. Positief is dat je…

Angelique

Wij hadden gekozen voor de Big Bag, de kleinste. Achteraf hadden we de groteren moeten bestellen, want we hadden meer troep dan verwacht 😉 Ophalen…

Dion De Haan

Op tijd en volgens afspraak geleverd. Goede service.

A.S.

Gemakkelijk bestellen en geleverd per post. Eén bericht versturen voor ophalen en je afval is snel opgehaald.

ilona

Goeie service, snelle levering

Dick

Communicatie, aflever tijdstip en de plaatsing zoals afgesproken en ook het ophalen verliep volgens afspraak

Johan

Container op tijd geleverd en afgehaald

Joffry

De container werd op de aangegeven dag geleverd, was van het formaat dat ik had besteld. De container was eerder helaas wel gebruikt om mest…

Ruud

Prima geleverd! Snel geplaatst.

Ron Garbode

Goed geplaatst snelle levering en snel weer op gehaald

Paul

snel en volgens afspraak bezorgd en opgehaald

Bertie Wassen

echt geen klachten de service was perfect

Michel Bliek

Op tijd gebracht, juiste container en op tijd weer afgehaald. Alles ok dua

André

Is super netjes geplaatst en ook weer netjes weggehaald