De voordelen van zakelijk bestellen

Als aannemer of professional in bijvoorbeeld de bouw- of tuinbranche, heb je regelmatig te maken met afval. Het afvoeren van dit afval kan een tijdrovende klus zijn. Maar wees gerust, we maken het je makkelijk. Bij ons is het bestellen van een container net zo eenvoudig als het bestellen van een kop koffie. Je bestelt of wisselt jouw container in 3 klikken, waar je ook bent. Ontdek de voordelen van het zakelijk bestellen bij ContainerOnline.

Snel besteld, makkelijk geregeld

Het bestellen van een container doe je graag zo snel en makkelijk mogelijk. Via de website en jouw persoonlijke account is het bestellen van een container super eenvoudig. Of je nou achter je bureau zit te werken of boven op een dak staat, het maakt niet uit. Met 3 klikken bestel je de container die je nodig hebt. Jij klikt, wij doen de rest.

Bestel direct
Voordelen zakelijk containers bestellen

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Prijs

De prijs is een belangrijke factor wanneer je vaak een container huurt. Je wilt de prijs voor jezelf, maar ook voor de klant zo laag mogelijk houden. We hebben goede prijsafspraken met de leveranciers gemaakt en daar laten we jou graag in meedelen. Daarom zijn de containers voordeliger dan bij de meeste afvalverwerkers. Of je nu een puincontainer 6m3 nodig hebt of eerder een 20 kuub container of zelfs 40 kuub container, jij klikt, wij doen de rest.

Bestel je regelmatig?

Wanneer je veel containers bestelt en wellicht tegelijk voor meerdere plaatsen, is het nog belangrijker dat je een goede prijs betaalt. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden voor extra korting en/of langere huurperiode.

Altijd een container beschikbaar

Heb je afvalcontainers voor je werk nodig, dan is het belangrijk dat ze direct leverbaar zijn. Is er geen container op locatie, dan staat misschien je werk stil en dat wil je niet. Doordat we samenwerken met meer dan 40 afvalinzamelaars, hebben we altijd een container op voorraad. Heeft een afvalverwerker een bepaalde container niet beschikbaar, dan zoeken wij een andere leverancier, net zo lang tot er een geleverd kan worden. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken of de container die je nodig hebt wel beschikbaar is. Jij klikt, wij doen de rest.

Persoonlijk account

Bestel je vaak, dan is een account erg handig. Zo kan je nog sneller bestellen en heb je een duidelijk overzicht van de lopende orders. Met een persoonlijk account bestel, wissel of laat je containers in 1 klik ophalen. Zo simpel kan het zijn.

Duidelijk overzicht

In je account heb je een heel duidelijk overzicht van de lopende orders. Met één klik wissel je containers of laat je ze ophalen. Zo houd je de controle over het proces en ben je altijd op de hoogte van de status van je orders.

Account container huren

Bedrijfsafval?

Heb je bedrijfsafval, dan wil je hier niet veel tijd aan kwijt zijn? Bestel je rolcontainers gewoon makkelijk online.

Ook voor bedrijfsafval heb je veel voordelen: makkelijk besteld, scherpe prijs, geen lange contracten of onduidelijke voorwaarden en alles wordt geregeld.

Lees meer over bedrijfsafval of

bedrijfsafval

Hester Van der Kevie

Ik had voor plaatsing een krijtstreep gezet waar de container moest komen. Want je hoefde er niet voor thuis te zijn. Maar er kwam toch…

Bert

Per post een bigbag binnen gekregen. Je bepaalt zelf wanneer deze weer opgehaald middels een aanvraag bij ContainerOnline. Binnen een aantal werkdagen werd deze volgens…

Harry

goede service, komen alle afspraken netjes na

Stefan

Gebeld voor een container, dag wanneer ik hem wilde stond die voor de deur. Weekje later gebeld dat die opgehaald mocht worden en een dag…

Richard Renting

Op de beste plek geplaatst die ik me kon wensen . helemaal goed .

Ali

Vertrouw ze met ogen dicht. Al jaren klant bij hen en zal kl blijven ook.. verlenen top service..

Ineke

Vlot snel en netjes geregeld.

Patrick

Prima service en net iets goedkoper.

Frederic

Alles prima goed als gewend

Trijnie Froma

Snelle levering mogelijk. Vriendelijke chauffeurs gehad.

Cees

Big bag in 1 dag geleverd en snel vol opgehaald….precies wat ik wilde 🙂

Wilma

Container werd geleverd op de afgesproken dag en het laten ophalen is zo geregeld via je account.

CR

Container werd keurig neergezet op toch wel een krappe parkeerplaats. Ook het ophalen van de volle bak verliep prima

Maarten

Klantvriendelijke site. Snelle levering. Zowel het plaatsen als ook het ophalen volgens afspraak.

Dirkjan

Woensdag een container besteld voor de maandag erop. Op de dag van levering werd ik gebeld dat het weleens de volgende dag kon worden. Ik…