Bij het plannen van een grote klus of het ontruimen van een huis na een overlijden, is het kiezen van de juiste afvalcontainer cruciaal. Hoewel kleinere containers van3m3,  6m³ of 10m³ geschikt zijn voor de meeste situaties, zijn er momenten waarop een grotere container van 20 m3 de beste keuze is. Wat zijn de voordelen van een 20 kuub container en waarom is dit formaat ideaal is voor aannemers en bij ontruimingen.

6 redenen om een 20 kuub container te kiezen

  1. Ruimtebesparing op de locatie: Bij grotere klussen en huis leeghalen na overlijden kan de hoeveelheid afval snel oplopen. Een 20 kuub container zorgt ervoor dat je voldoende ruimte hebt om al het afval in één keer af te laten voeren. Doordat er maar 1 container hoeft te staan, bespaar je ruimte.
  2. Efficiëntie en kostenbesparing: Een grotere container huren kan kostenbesparend zijn. Heb je toch meer afval en past het niet in de container,  dan moet je nog een container huren. Dat is een stuk duurder dan 1 grotere container.  
  3. Ideaal voor omvangrijke items: Een 20 kuub container is perfect voor het afvoeren van grotere objecten zoals meubels, keukenbladen en bouwmaterialen. In een 20 kuub past vrijwel alles.
  4. Populair bij aannemers: Veel aannemers kiezen voor een 20m³ container bij omvangrijkere projecten. Dit formaat biedt hen de flexibiliteit om grotere hoeveelheden afval af te voeren zonder dat dit ten koste gaat van hun workflow en planning.
  5. Milieuvriendelijker: Door één grotere container te huren in plaats van meerdere kleinere, verminder je het aantal transportbewegingen en verlaag je de CO2-uitstoot. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar het helpt ook om je ecologische voetafdruk te verkleinen.
  6. Tijdbesparing Tijd is een waardevol goed, zeker bij grotere klussen en huis ontruimingen na overlijden. Het huren van een 20m³ container zorgt ervoor dat je sneller en efficiënter kan werken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het regelmatig legen of wisselen van containers.

Denk je een 20 kuub nodig te hebben, bestel die dan

Het kiezen van een 20m³ afvalcontainer kan een slimme keuze zijn bij grotere projecten en huis ontruimingen na overlijden. Deze containers bieden voldoende ruimte voor het afvoeren van omvangrijke items, besparen tijd en geld, en zijn milieuvriendelijker dan het gebruik van meerdere kleinere containers.