✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven
Vergunning nodig huren container

Vergunning nodig?

Heb je een vergunning nodig voor het plaatsen van een container? Op deze vraag is geen simpele ja of nee. Dit hangt af van de locatie waar de container komt te staan en van de gemeente. Op eigen terrein mag je altijd zonder vergunning een container plaatsen. Komt de container op gemeentegrond, dan gelden de regels die de gemeente stelt.

Wil je een container plaatsen op een parkeervak, de stoep of op de straat? Dan raden wij je altijd aan om na te gaan wat de regels zijn in jouw gemeente. In sommige gemeenten volstaat een melding of hoef je enkel telefonisch om toestemming te vragen. In andere gemeenten dien je een ontheffing of zelfs een vergunning aan te vragen. We hebben deze informatie voor je verzameld. Kies onderstaand de provincie en vervolgens de gemeente waar je woont (of klust). Aan de informatie kunnen geen rechten worden verleend. Regels veranderen continu waardoor informatie verouderd kan zijn. Komt je iets tegen wat niet klopt? Laat het ons dan even weten. Dan passen we het weer aan.

Voor elke klus een container

container huren usp Binnen 1 werkdag geplaatst
container huren usp Altijd een container beschikbaar
container huren usp 4 weken huurvrij
container huren usp ALL-IN prijs
container huren usp Veilig betalen met iDeal of achteraf
container huren usp In heel Nederland

betalen met iDeal en achteraf klarna

Afvalcontainer huren

3m3 bouwafval container
€ 219,00 / 4 weken

6m3 bouwafval container
€ 309,00 / 4 weken

10m3 bouwafval container
€ 409,00 / 4 weken

10m3 bouwafval container
€ 409,00 / 4 weken

Afvalcontainer huren

Zelf een container huren, het is niet meer weg te denken tegenwoordig. Het gemak van een afvalcontainer huren voor thuis. Geen aanhanger meer huren of een vieze auto van bouwafval of grofvuil wanneer je het zelf wegbrengt. ContainerOnline is de webshop om jouw container te huren. Wij schakelen de goedkoopste aanbieder in, in jouw regio. Dit is niet alleen voordelig voor je portemonnee maar door zo min mogelijk kilometers te rijden beter voor het milieu.