De voordelen van zakelijk bestellen

Als aannemer of professional in bijvoorbeeld de bouw- of tuinbranche, heb je regelmatig te maken met afval. Het afvoeren van dit afval kan een tijdrovende klus zijn. Maar wees gerust, we maken het je makkelijk. Bij ons is het bestellen van een container net zo eenvoudig als het bestellen van een kop koffie. Je bestelt of wisselt jouw container in 3 klikken, waar je ook bent. Ontdek de voordelen van het zakelijk bestellen bij ContainerOnline.

Snel besteld, makkelijk geregeld

Het bestellen van een container doe je graag zo snel en makkelijk mogelijk. Via de website en jouw persoonlijke account is het bestellen van een container super eenvoudig. Of je nou achter je bureau zit te werken of boven op een dak staat, het maakt niet uit. Met 3 klikken bestel je de container die je nodig hebt. Jij klikt, wij doen de rest.

Order directly
Voordelen zakelijk containers bestellen

How ContainerOnline Works

icon recycling white

Select which kind of waste you have

Icon container 2 white ContainerOnline

Choose what size skip you want

icon truck white

And click on order

Order directly Do the skip check

Price

De prijs is een belangrijke factor wanneer je vaak een container huurt. Je wilt de prijs voor jezelf, maar ook voor de klant zo laag mogelijk houden. We hebben goede prijsafspraken met de leveranciers gemaakt en daar laten we jou graag in meedelen. Daarom zijn de containers voordeliger dan bij de meeste afvalverwerkers. Of je nu een puincontainer 6m3 nodig hebt of eerder een 20 kuub container of zelfs 40 kuub container, jij klikt, wij doen de rest.

Bestel je regelmatig?

Wanneer je veel containers bestelt en wellicht tegelijk voor meerdere plaatsen, is het nog belangrijker dat je een goede prijs betaalt. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden voor extra korting en/of langere huurperiode.

Always a skip available

Heb je afvalcontainers voor je werk nodig, dan is het belangrijk dat ze direct leverbaar zijn. Is er geen container op locatie, dan staat misschien je werk stil en dat wil je niet. Doordat we samenwerken met meer dan 40 afvalinzamelaars, hebben we altijd een container op voorraad. Heeft een afvalverwerker een bepaalde container niet beschikbaar, dan zoeken wij een andere leverancier, net zo lang tot er een geleverd kan worden. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken of de container die je nodig hebt wel beschikbaar is. Jij klikt, wij doen de rest.

Persoonlijk account

Bestel je vaak, dan is een account erg handig. Zo kan je nog sneller bestellen en heb je een duidelijk overzicht van de lopende orders. Met een persoonlijk account bestel, wissel of laat je containers in 1 klik ophalen. Zo simpel kan het zijn.

Duidelijk overzicht

In je account heb je een heel duidelijk overzicht van de lopende orders. Met één klik wissel je containers of laat je ze ophalen. Zo houd je de controle over het proces en ben je altijd op de hoogte van de status van je orders.

Account container huren

Commercial waste?

Heb je bedrijfsafval, dan wil je hier niet veel tijd aan kwijt zijn? Bestel je rolcontainers gewoon makkelijk online.

Ook voor bedrijfsafval heb je veel voordelen: makkelijk besteld, scherpe prijs, geen lange contracten of onduidelijke voorwaarden en alles wordt geregeld.

Read more about commercial waste or

Commercial waste

Johan

Container op tijd geleverd en afgehaald

Joffry

De container werd op de aangegeven dag geleverd, was van het formaat dat ik had besteld. De container was eerder helaas wel gebruikt om mest…

Ruud

Prima geleverd! Snel geplaatst.

Ron Garbode

Goed geplaatst snelle levering en snel weer op gehaald

Paul

snel en volgens afspraak bezorgd en opgehaald

Bertie Wassen

echt geen klachten de service was perfect

Michel Bliek

Op tijd gebracht, juiste container en op tijd weer afgehaald. Alles ok dua

André

Is super netjes geplaatst en ook weer netjes weggehaald

Hans

Het bestellen en laten ophalen van een container gaat makkelijk online. Ook het uitzoeken van de container is eenvoudig. Bij een specifieke vraag reageert de…

D.

Paar keer telefonisch contact gehad: superservice!

Barbara

Big bag besteld,netjes met de post geleverd. Tot de rand gevuld en weer opgehaald. Lekker makkelijk online en allemaal op tijd.

Hella

Makkelijk te reserveren. De container werd op tijd bezorgd. Het ophalen liet op zich wachten door personeelstekort. Dit is buiten de schuld van containeronline. Netjes…

Thimo

Container Online doet wat het moet doen! Prima communicatie en voor vragen zijn ze altijd bereikbaar om je te woord te staan. Het kan soms…

Alexander

Super makkelijk online bestellen wordt netjes op de datum neergezet en na ophaal verzoek zo snel mogelijk weer opgehaald

Harry

Het brengen en weer ophalen is goed begrepen

CreatedByRick

Snelle levering. Goed contact met de binnendienst. Snel opgehaald. Chauffeurs zijn vriendelijke en denken mee. Doen met even dat extra om de bak goed te…

Hans

Gemakkelijk te bestekken en vriendelijke chauffeurs. Op die plaats gezet zoals het vermeld was bij de bestelling.

Jan

Op tijd geleverd en ook weer keurig op tijd opgehaald o

Deza Kozijnen

Ook op de waddeneilanden snel en zoals beloofd

Michael Oudshoorn

Bigbag was snel geregeld en toen ie vol was werd ie na een berichtje gelijk de volgende dag opgehaald