20m3 of 40m3 afvalcontainer huren?

Bij de echte grote bouwprojecten of het ontruimen van woningen komt er veel afval vrij. Dan is het handig om een 20m3 container of een 40m3 container te huren. Deze containers kunnen aan één kant open, dat maakt het nog makkelijker om je afval weg te gooien. Tip: ga altijd na of er een vergunning moet komen om deze containers te plaatsen. Bekijk ook de container afmetingen. Neem ook eens contact met ons op als je zakelijk wilt bestellen.

Mogelijke extra kosten 20m3 of 40m3 container

  • € 35 – extra week huur (wordt wekelijks gefactureerd)
  • € 55 – matrassen
  • € 50 – elektrische apparaten
  • € 175 – loze rit – wanneer de chauffeur niet op de locatie kan komen of de container overbeladen is.
  • Heb je ander afval dan de container die je hebt besteld? Neem dan altijd even contact met ons op. 
40m3 afvalcontainer bestellen

Afmetingen 20m3 container

Hoogte: 130 cm
Breedte: 250 cm
Lengte: 600 cm*

Een 20m3 container neemt ongeveer 2 parkeervakken in beslag. *Let op, de afmetingen zijn bij benadering. ContainerOnline werkt met verschillende leveranciers, waardoor de exacte afmeting kan afwijken.

20 m3 container bestellen

 

Afmetingen 40m3 container

Hoogte: 220 cm
Breedte: 250 cm
Lengte: 750 cm*

Een 40m3 container is ongeveer even groot als 2 parkeervakken. *Let op, de afmetingen zijn bij benadering. ContainerOnline werkt met verschillende leveranciers, waardoor de exacte afmeting kan afwijken.

40 m3 container bestellen

 

Keuzehulp

Weet je niet precies welke container je nodig hebt?
Ontdek het in een paar klikken.

Waarom een grote afvalcontainer huren?

Voor de grote verbouwingen of grote bouwprojecten kun je een 20m3 afvalcontainer of een 40m3 afvalcontainer huren. Dit kan ook interessant zijn voor zakelijke bouwprojecten. Voor grote verbouwingen is het vaak niet mogelijk om al je afval bij de milieustraat af te voeren, omdat veel gemeentes een limiet hanteren voor de hoeveelheid afval. Je kunt daarom het beste een 20 kuub afvalcontainer of een 40m3 afvalcontainer huren.

Een grote afvalcontainer huren heeft voordelen. In een grote afvalcontainer kun je erg veel afval kwijt. Je hoeft niet na te denken of het allemaal wel gaat passen en misschien efficiënt stapelen om ruimte te besparen. Een 20 en 40 kuub container heeft ook een deur, waardoor je er zo met de kruiwagen in kan rijden.  

Ben je een zakelijke klant? Met een account kan je heel makkelijk en snel containers bestellen en afvoeren. Bestel je vaak, neem dan eens contact met ons op, mogelijk zijn er extra voordelen voor je.

20m3 afvalcontainer bestellen

Vergunning voor 20m3 container of 40m3 container

Een 20m3 container of een 40m3 container neemt behoorlijk wat ruimte in beslag. Heb je een vergunning nodig voor het plaatsen van deze containers? Als de container op gemeentegrond komt te staan, bijvoorbeeld op een parkeervak, de stoep of de straat, dan raden we je aan om bij je eigen gemeente te informeren of er een vergunning nodig is. De regels hiervoor verschillen per gemeente.

 

Vergunning voor container plaatsen

Belading en gewicht

De 20m3 container en de 40m3 container mogen maximaal tot aan de rand worden gevuld. Zo kunnen de containers veilig worden afgevoerd zonder dat er afval kan wegwaaien of vallen.

De prijs van een 20m3 container is gebaseerd op een gemiddeld gewicht van 7 ton. De prijs van een 40m3 container is gebaseerd op een gemiddeld gewicht van 10 ton. Indien de container meer weegt bij de afvoer, dan volgt een meerprijs van €200 per ton.

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Johan

Container op tijd geleverd en afgehaald

Joffry

De container werd op de aangegeven dag geleverd, was van het formaat dat ik had besteld. De container was eerder helaas wel gebruikt om mest…

Ruud

Prima geleverd! Snel geplaatst.

Ron Garbode

Goed geplaatst snelle levering en snel weer op gehaald

Paul

snel en volgens afspraak bezorgd en opgehaald

Bertie Wassen

echt geen klachten de service was perfect

Michel Bliek

Op tijd gebracht, juiste container en op tijd weer afgehaald. Alles ok dua

André

Is super netjes geplaatst en ook weer netjes weggehaald

Hans

Het bestellen en laten ophalen van een container gaat makkelijk online. Ook het uitzoeken van de container is eenvoudig. Bij een specifieke vraag reageert de…

D.

Paar keer telefonisch contact gehad: superservice!

Barbara

Big bag besteld,netjes met de post geleverd. Tot de rand gevuld en weer opgehaald. Lekker makkelijk online en allemaal op tijd.

Hella

Makkelijk te reserveren. De container werd op tijd bezorgd. Het ophalen liet op zich wachten door personeelstekort. Dit is buiten de schuld van containeronline. Netjes…

Thimo

Container Online doet wat het moet doen! Prima communicatie en voor vragen zijn ze altijd bereikbaar om je te woord te staan. Het kan soms…

Alexander

Super makkelijk online bestellen wordt netjes op de datum neergezet en na ophaal verzoek zo snel mogelijk weer opgehaald

Harry

Het brengen en weer ophalen is goed begrepen

CreatedByRick

Snelle levering. Goed contact met de binnendienst. Snel opgehaald. Chauffeurs zijn vriendelijke en denken mee. Doen met even dat extra om de bak goed te…

Hans

Gemakkelijk te bestekken en vriendelijke chauffeurs. Op die plaats gezet zoals het vermeld was bij de bestelling.

Jan

Op tijd geleverd en ook weer keurig op tijd opgehaald o

Deza Kozijnen

Ook op de waddeneilanden snel en zoals beloofd

Michael Oudshoorn

Bigbag was snel geregeld en toen ie vol was werd ie na een berichtje gelijk de volgende dag opgehaald