✓ Binnen 24 uur geplaatst   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Den Haag

Container huren Den HaagVerbouwen of verhuizen? ContainerOnline plaatst containers in Den Haag en omstreken tegen een scherpe prijs. Gemakkelijk aan huis geplaatst en op afroep weer opgehaald. Grote container of juiste een kleine container, voor bouwafval, hout of groenafval. U kiest de container die u nodig heeft.

Wilt u een bouwcontainer huren in de gemeente Den Haag? Het plaatsen van een container op uw eigen terrein mag altijd zonder vergunning. Wilt u de afvalcontainer laten plaatsen op de grond van de gemeente, zoals bijvoorbeeld de stoep, een parkeervak of op straat. Dan moet u zich aan de regels van de gemeente houden. We hebben hierover de volgende informatie gevonden.

Vergunning nodig? Den Haag

Als u de puincontainer niet langer dan 2,5 dag (60 uur) laat staan, hoeft u enkel een melding te maken bij de gemeente. Let op dat dit wel minimaal 5 dagen van te voren moet. Daarnaast zijn er nog een aantal voorwaarden waaraan u moet voldoen. Deze informatie staat op de pagina “gebruik openbare straat” op de website van Gemeente Den Haag.

Heeft u de afzetcontainer langer nodig dan 2,5 dag? Dan kunt u een vergunning aanvragen. Hieraan zijn wel kosten verbonden en het kan ca. 3 weken duren voor u de vergunning heeft.

De informatie over het plaatsen van een container geldt voor alle bouwcontainers die u bij ContainerOnline kunt huren. Dus of het nu gaat om een bouw- en sloop container, een puincontainer, groenafval container of een grofvuilcontainer.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Den Haag

De gemeente Den Haag is ingedeeld in de onderstaande stadsdelen:
Den Haaf centrum
Escamp
Haagse Hout
Laak
Leidschenveen-Ypenburg
Loosduinen
Scheveningen
Segbroek

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 28-11-2016.
ContainerOnline is niet aansprakelijk voor enige schade welke mogelijk is ontstaan door bovenstaande informatie.