Container huren?

Als je een container wil huren in Den Haag, dan zijn er een aantal afvalverwerkers waar je terecht kunt. Of je bestelt de container gewoon in een paar klikken online en dan zorgen wij dat hij snel voor je deur staat. Hier heb je verder geen omkijken naar. Container vol? Ook het op laten halen doe je in een paar klikken. Buiten containers van  3m3, 6m3, 10m3 of nog groter, zijn er ook 1m3 Big Bags voor vrijwel alle afvalsoorten. Dus heb je niet zo een grote klus of weet je nog niet precies wanneer je gaat klussen, dan is dit een goede oplossing.

Waarom een container huren in Den Haag?

Den Haag is een prachtige stad vlakbij het strand. Er is zoveel te doen en uren in de rij voor de milieustraat is meestal niet een favoriet. Huur gewoon een container en ga lekker uitwaaien op het strand of drink een drankje op Plein.

Bestel een container
Container huren in Den Haag

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren in Den Haag

Wil je een container huren in Den Haag, dan heb je daar misschien een vergunning voor nodig. Zet je de container op eigen terrein, dan hoef je deze niet te hebben. Let er wel op dat hij op een plek komt waar er voldoende ruimte is en er niks kan beschadigen. Zeker als de container vol en zwaar is wil je niet dat hij net op dunne tegels staat of ergens tegenaan kan botsen.

Container op Haags gemeentegrond

Als de container bijvoorbeeld op de stoep of een parkeervak komt, dan heb je hier vaak toestemming voor nodig van de gemeente Den Haag. Of dit bij jou het geval is, kun je het best even controleren bij de gemeente door te bellen of op de website van Den Haag te kijken. Heb je een omgevingsvergunning voor een verbouwing, dan zit hier meestal al een toestemming voor het plaatsen van een container in.

Vergunning container in Den Haag

Rolcontainers huren in Den Haag

Ben je een ondernemer in Den Haag en je hebt bedrijfsafval, dan moet dit goed afgevoerd worden. Dit regel je gewoon zelf online. Bestel je rolcontainers in een paar klikken. Geen lange contracten of onduidelijke voorwaarden, gewoon rolcontainers voor je bedrijfsafval zonder poespas.

  1.  Kies je afvalsoort
  2.  De containermaat
  3.  Hoe vaak geleegd

En dat is alles, alleen nog je bedrijfsgegevens en je bent klaar, kan jij weer verder met ondernemen.

1 of meerdere rolcontainers?

Wat is beter 1 grote rolcontainer of een aantal kleinere? Welke container bij jouw bedrijf past, ligt aan welke afval je hebt, maar ook of de container binnen moet staan etc. Een grote restafval container is makkelijk, maar niet altijd het goedkoopst. Scheiden kan voordeliger zijn en daarnaast ben je dit verplicht als het kan: heb je veel van 1 afvalsoort, dan moet je dit apart aanbieden.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.