Container huren in Amsterdam

Container huren in Amsterdam? Een container is een snelle, makkelijke en veilige manier om van je afval af te komen. Je gooit het gewoon in de bak en als hij vol is, laat je hem ophalen. Hoe groot je klus ook is en wat voor afvalsoorten er ook vrij komen, er is altijd een geschikte afvalcontainer. Een 1m3 Big Bag voor een klein klusje, een 3m3 container als er toch wel wat afval is of een 6m3 container (meest gekozen), 10m3 of zelfs nog groter.

Waarom in Amsterdam een container huren?

De milieustraat in Amsterdam is niet altijd even makkelijk te bereiken (zeker met zoveel eenrichtingsverkeer) en de wachttijden kunnen erg lang zijn. En als je al een auto hebt, dan heb je ook nog een aanhanger nodig of het moet niet erg zijn dat de auto van binnen vies wordt. Een container huren bespaart je een hoop tijd, energie en vaak ook kosten.

 

Huur een container
Container huren Amsterdam en omgeving

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren in Amsterdam

Wil je een container in Amsterdam huren, dan moet hij natuurlijk ook ergens geplaatst worden. Komt de container op eigen terrein, dan heb je hier geen vergunning voor nodig. Tip: zorg dat er voldoende ruimte is om de container te plaatsen, maar ook om hem goed af te voeren als hij vol en dus zwaar is. Gaat de container op gemeentegrond staan, dan heb je in Amsterdam vaak wel een vergunning nodig.

Container op Amsterdams gemeentegrond

Komt de container op gemeentegrond, zoals de stoep of een parkeerplek, zorg dan dat je weet of je een vergunning nodig heb en hoe lang die geldig is. Dit is in Amsterdam per stadsdeel verschillend. Midden in het centrum met de Amsterdamse grachten, smalle straten en altijd te weinig parkeerplaatsen is er veel minder ruimte om een afvalcontainer (lang) te laten staan. Controleer daarom voordat je een container huurt wat de huidige regels zijn. Dit kan je vinden op de website van Amsterdam of door contact met ze op te nemen.

vergunning nodig voor container in Amsterdam

Bedrijfsafval: rolcontainers huren in Amsterdam

Heb je bedrijfsafval in Amsterdam, dan moet je zelf de afvoer daarvan regelen. Hiervoor huur je rolcontainers die op afgesproken dagen worden opgehaald. Dit regelen is niet veel werk, je huurt de rolcontainers gewoon makkelijk online en wij verzorgen de rest. Zo kun jij je bezighouden met je bedrijf. Geen moeilijke trajecten, lange contracten of vage voorwaarden.

Rolcontainers huren online

Weet je al welke afvalsoorten je hebt en hoe vaak je die wilt laten legen, Bestel dan je rolcontainers online. Weet je nog niet precies welke afvalsoorten jouw bedrijf gaat produceren, op de pagina bedrijfsafval staan voorbeelden van welke rolcontainers andere bedrijven huren. Zo krijg je snel een idee wat voor jouw bedrijf werkt.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.