✓ Binnen 24 uur geplaatst   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container huren Amsterdam

Afvalcontainer huren in Amsterdam? Geen probleem! ContainerOnline plaatst afvalcontainers de volgende werkdag in alle stadsdelen van Amsterdam. Dus of je nu een huis gaat leegruimen, renoveren of verbouwen. Je huurt gemakkelijk een ContainerOnline voor alle afvalsoorten. Lees onderstaand wat de regels zijn van de gemeente voor het plaatsen van een container in Amsterdam.

N

Binnen 24 uur geplaatst

Voor 16:00 besteld = volgende werkdag geplaatst. In heel Nederland.

N

6 weken huurvrij

De container mag voor dit tarief 6 weken blijven staan.

N

All-in prijzen

Altijd lage prijs incl. transport, verwerking van het afval en BTW.

Afvalcontainer huren

3m3 afvalcontainer huren

3m3 afvalcontainer

€ 139,00 - € 419,00

6m3 afvalcontainer huren

6m3 afvalcontainer

€ 159,00 - €479,00

10m3 afvalcontainer huren

10m3 afvalcontainer

€ 209,00 - € 599,00

dichte 10m3 afvalcontainer huren

10m3 afvalcontainer

€ 209,00 - € 599,00

Afvalcontainer huren

3m3 afvalcontainer huren

3m3 afvalcontainer

€ 139,00 - € 419,00

6m3 afvalcontainer huren

6m3 afvalcontainer

€ 159,00 - €479,00

10m3 afvalcontainer huren

10m3 afvalcontainer

€ 209,00 - € 599,00

dichte 10m3 afvalcontainer huren

10m3 afvalcontainer

€ 209,00 - € 599,00

Heb je een vergunning nodig voor het plaatsen van een container in Amsterdam? Dit is wat wij hierover vonden.

Vergunning voor gemeente Amsterdam

Voor het plaatsen van een afvalcontainer op eigen perceel heb je geen vergunning nodig en hoef je geen melding te maken. Wanneer je gebruik wilt maken van de gemeentegrond, zoals een stoep, straat of parkeervak dan dien je rekening te houden met de regels die de gemeente oplegt.
Gemeente Amsterdam geeft op de website aan dat je voor het plaatsen van een container alleen online een melding hoeft te doen. Het is snel en gemakkelijk geregeld en je voorkomt hiermee een flinke bekeuring. Wel zijn er een aantal regels verbonden aan het plaatsen van een container. Zo mag de container in sommige stadsdelen minder lang staan dan de richtlijn van ContainerOnline en mag je de doorgang niet belemmeren.

Via ContainerOnline bestel je tegen een scherpe prijs een 3 kuub, 6 kuub of 10 kuub afvalcontainer, voor alle afvalsoorten. Badkamer of keuken verbouwen, groot klusproject, schuur slopen of een huis leegruimen. Voor alle klussen, een container voor de deur.

ContainerOnline is niet aansprakelijk voor enige schade welke mogelijk is ontstaan door bovenstaande informatie.

container huren Amsterdam

Alles over afvalcontainers huren

Online Container bestellen, gemakkelijk, betrouwbaar en snel geregeld. Welke klus je ook gaat aanpakken, via ContainerOnline huur je een afvalcontainer tegen een scherp tarief.

Waarom een afvalcontainer huren?

Eigenlijk is het heel simpel. Je moet sowieso van het afval af. Zelf wegbrengen kost veel tijd (die je beter in je klus kan steken) en betaal je verwerkingskosten die vele malen hoger zijn dan de tarieven van ContainerOnline. Daarnaast heb je een aanhanger en auto met trekhaak nodig. Wij zetten de container (indien daar ruimte is) voor je deur. Dus minder moeite én goedkoper.

Container vol? Als de klus is afgerond wordt de container afgevoerd. Heb je een nieuwe container nodig kan je deze via de webshop bestellen. Bij de opmerking plaats je dat de container gewisseld mag worden.

In 3 stappen een container huren

Een container huren is heel eenvoudig. In 3 stappen kies je een inhoudsmaat, afvalsoort en rond je de bestelling af door jouw gegevens in te vullen. De afvalcontainer wordt veelal de volgende werkdag geplaatst en de klus kan beginnen. Is de container vol? Dan gaan we de container zo snel mogelijk afvoeren of wisselen voor een nieuwe afvalcontainer als de klus nog niet gereed is.

1. Inhoudsmaat van de container kiezen
Schat in hoeveel afval er ongeveer vrij komt. Het maakt ook uit of je bijvoorbeeld keukenkastjes klein maakt, of geheel in de container gooit. Afhankelijk van de afvalsoort zijn er 10 kuub containers, 6 kuub containers en 3 kuub containers beschikbaar.
Kijk bij de container afmetingen hoe lang en breed de container is.

2. Afvalsoort van de container kiezen
Er zijn verschillende afvalsoorten waarvoor je een container kunt huren. Dit heeft te maken met de verwerking en recycling van het afval. Ons doel is natuurlijk om dit zo goed mogelijk te doen zodat grondstoffen blijven behouden.
Grofvuil, bouw- en sloopafval of puincontainer? Bekijk de verschillende afvalsoorten en wat wél en wat er niet in de afvalcontainer mag, om te bepalen welke afvalsoort je nodig hebt, kan je de ContainerCheck doen. Op basis van de combinatie van het afval dat je hebt, adviseren we een afvalsoort voor de container.

3. Bestelling afronden
Plaats de container in je winkelmandje en rond de bestelling af. Via ContainerOnline reken je eenvoudig en veilig af met iDeal of achteraf, via Billink. Je ontvangt dan een factuur van Billink, die binnen een betaaltermijn van 14 dagen voldaan dient te worden. ContainerOnline heeft een webwinkel keurmerk én alle persoonsgegevens worden middels een SSL verbinding versleuteld verwerkt.

Geen verrassingen achteraf

ContainerOnline werkt alleen met vaste all-in tarieven. Dit betekent dat je vooraf precies weet wat je betaalt. Voor het vaste tarief wordt de container geplaatst, mag de container 6 weken blijven staan, wordt de container afgevoerd én wordt het afval verwerkt. De prijs is altijd incl. BTW.
Nu krijgen we regelmatig de vraag of het mogelijk dat je korting krijgt, wanneer de container korter staat dan 6 weken. Dit is helaas niet geval, omdat de kosten voor het grootste deel bestaat uit de transportkosten en de verwerkingskosten. Het maakt dus niet uit of de container 3 dagen staat of 6 weken.

Container op tijd plaatsen

Het plaatsen van containers gaat op route. Dit betekent dat dagelijks alle adressen worden verzameld en op een zo efficiënt mogelijke manier worden ingepland verspreid over de hele dag. Een werkdag is van 7.00 tot (op drukke dagen) tot 19.00 uur. Door een efficiënte route rijden worden er geen onnodige kilometers gereden. Dit bespaart tijd maar ook het milieu doordat we de uitstoot van CO2 zo beperkt mogelijk houden. Door deze werkwijze kunnen we de kosten zo laag mogelijk houden en is het moeilijk om aan tijdsverzoeken te voldoen. Je mag altijd een voorkeur voor een dagdeel of tijd geven voor het plaatsen van de container. Dan doen we onze best ons hieraan te houden.
Ga je mensen inhuren? Zorg er dan voor dat de container enkele dagen van te voren al geplaatst wordt.
Wil je weten hoe laat je de door jouw bestelde container kunt verwachten? Dan kan je op de dag van plaatsen bellen met de klantenservice.

ContainerOnline plaatst geen containers op zaterdag.

Vergunning nodig voor container?

Wanneer je een container gaat huren en deze laat plaatsen op jouw eigen terrein heb je geen vergunning nodig. Nu komt het regelmatig voor dat er geen plaats is op eigen terrein en dat de container geplaatst wordt op gemeentegrond. Is dit bij jou het geval? Dan adviseren we je altijd na te gaan bij jouw gemeente wat de geldende regels zijn. Deze verschillen nogal per gemeente.

In sommige gemeenten is er een gedoogbeleid waarin ze, indien er geen klachten komen, de doorgang niet versperd wordt en de container snel weer wordt afgevoerd, het goedkeuren. In andere gemeenten hoef je enkel te melden dat er een container staat en te voldoen aan de voorwaarden die gesteld worden aan de containerafmetingen.
Er zijn ook gemeenten waar je wél een ontheffing of een vergunning moet aanvragen voor het plaatsen van een container op gemeentegrond. In het geval van dit laatste ga je (helaas) een officieel traject in wat ca. 8 weken kan duren.

Wil je op korte termijn een container huren? Wij hebben voor de meeste gemeenten uitgezocht hoe het zit. Maar omdat de regels door het jaar heen nog wel eens willen wijzigen, kan het zijn dat onze informatie niet meer aansluit. Het is daarom altijd raadzaam de informatie zelf te controleren.

Over ContainerOnline

ContainerOnline is het middelpunt van container verhuur in Nederland. Wij hebben een landelijk netwerk van ca. 40 transporteurs en verwerkers. Per adres wordt gekeken welke inzamelaar het dichtst bij zit (minder CO2 uitstoot) én die de beste prijs heeft. Zo profiteer jij van een scherp tarief én hou je (onbewust) ook nog rekening met het milieu. Goed bezig dus!

Heb je vragen of opmerkingen? Wij staan je graag persoonlijk te woord. Je kunt ook met ons chatten rechts onderin het scherm.
We zijn te bereiken op ma. t/m vr. van 8.30 tot 17.00 uur via 085-3035343

Doe de Container Check!

Weet in 3 stappen welke container je nodig hebt voor jouw klus.

Veel gestelde vragen

Welke container heb ik nodig?

Dit hangt af van welk afval er vrij komt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

Zijn er nog bijkomende kosten?

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er afval in de container zit wat er niet in mag, volgt een toeslag voor de juiste container.

Hoe snel worden afvalcontainers geplaatst?

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.