✓ Binnen 24 uur geplaatst   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Amsterdam

Container huren AmsterdamContainer huren in regio Amsterdam? ContainerOnline.nl plaatst afvalcontainers in heel Amsterdam en omstreken. Voor het plaatsen van een container op uw eigen terrein heeft u geen vergunning nodig. Wilt u de container op gemeente grond laten plaatsen, dan zijn er aantal regels. We hebben dit voor u uitgezocht.

Vergunning nodig?

Gemeente Amsterdam geeft op de website aan dat u voor het plaatsen van een container alleen een melding hoeft te doen. Snel en gemakkelijk geregeld en u voorkomt een bekeuring.  Via het online formulier kunt u de container tot 5 minuten voor het plaatsen doorgeven. Er zijn een aantal regels verbonden aan het plaatsen van een container. Bijvoorbeeld hoe lang de bouwcontainer mag blijven staan, hoeveel ruimte de container in beslag mag nemen en dat het de doorgang niet mag belemmeren.

De regels voor het plaatsen van een object gelden voor alle stadsdelen. Onder puincontainers of bouwcontainers bedoelt de gemeente Amsterdam alle containers zoals bijvoorbeeld een Bouw- en sloopcontainer voor verbouwingsafval, een puincontainer voor stenen, grofvuilcontainer, of een container voor groenafval, hout, grond of dakafval.

Kies een afvalsoort:


Onder gemeente Amsterdam valt o.a.

De gemeente Amsterdam bestaat uit de volgende stadsdelen:
Centrum (Binnenstad, Grachtengordel met Jordaan, Plantage, Westelijke Eilanden en Oostelijke Eilanden)
Noord (Tuindorp Oostzaan, Kadoelen, Oostzanerwerf, Buiksloot, Buikslotermeer, Nieuwendam en Landelijk Noord, met de dorpen Schellingwoude, Durgerdam, Zunderdorp, Ransdorp, Holysloot)
West (Spaarndammerbuurt, Staatsliedenbuurt, Frederik Hendrikbuurt, Kinkerbuurt en omgeving Overtoom, Admiralenbuurt, omgeving Hoofdweg, Mercatorplein, Landlust, Bos en Lommer en het dorp Sloterdijk)
Nieuw-West (Slotermeer, Geuzenveld, Slotervaart, Overtoomse Veld, Nieuw Sloten, Osdorp, De Aker en de dorpen Sloten en Oud-Osdorp)
Zuid (De Pijp, Museumkwartier, Willemspark, Schinkelbuurt, Hoofddorppleinbuurt, Stadionbuurt, Apollobuurt, Rivierenbuurt, Prinses Irenebuurt, Zuidas en Buitenveldert)
Oost (omgeving Weesperzijde, Oosterparkbuurt, Dapperbuurt, Transvaalbuurt, Watergraafsmeer, Indische Buurt, Oostelijk Havengebied, het Zeeburgereiland en IJburg)
Zuidoost (Venserpolder, Bijlmer, Gaasperdam, Bullewijk en het dorp Driemond)
Westpoort (het Westelijk Havengebied en het Bedrijvengebied Sloterdijk).

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 21-11-2016
  ContainerOnline is niet aansprakelijk voor enige schade welke mogelijk is ontstaan door bovenstaande informatie.