Container huren in Delft?

Ga je binnenkort klussen, de tuin opknappen of de zolder opruimen, denk er dan eens aan om een afvalcontainer te huren. Op deze manier ben je direct van je afval af, heb je hier geen omkijken meer na en je draagt een steentje bij aan een beter milieu. Heb je niet zoveel afval? Wist je dat je ook een Big Bag voor je afval kan huren? Deze wordt per post gestuurd en is 1m3. Handig voor een kleine klus.

Welke containers kan ik in Delft huren?

Mede doordat Delft zo dicht bij Den Haag ligt, zijn er containers voor elke afvalsoort beschikbaar en in elke maat. Of je nou een 3m3, 6m3, 10m3 of nog groter nodig hebt, je bestelt hem in een paar klikken. Komen er meerdere afvalsoorten vrij, dan is een bouwafval container handig, maar deze is wel duurder dan bijvoorbeeld een voor puin. Heb je vooral steensoorten en maar een beetje ander afval, dan is het goedkoper om een puincontainer te huren en de rest naar de werf te brengen. Hetzelfde geldt als je veel snoeiafval hebt. Kies dan een groenafval container in plaats van een gemengd tuinafval.

Bestel een container
Container huren Delft

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren in Delft

Wil je een container huren en komt die op gemeentegrond, bijvoorbeeld een parkeerplek, de stoep of langs een weg. In Delft mag je in veel gevallen een afvalcontainer plaatsen zonder vergunning, meldplicht of kosten. Er zijn echter een paar uitzonderingen. Het ligt eraan hoe groot de container is, hoe lang hij blijft staan en op welke plek deze komt. Op de website van Delft staan de voorwaarden en kosten.

Container in Delft op eigen grond

Als de container niet op openbare grond gezet wordt, maar bijvoorbeeld in je tuin of oprit, dan heb je geen vergunning nodig en hoef je dit ook niet aan de gemeente te melden. Je hebt hierdoor ook geen extra kosten zoals Precariobelasting. Op eigen terrein mag je altijd een afvalcontainer laten plaatsen. Handig tijdens het klussen, zeker als je zware stenen of spullen hebt. Ga je een container bestellen, dan is het goed om te bedenken waar deze gaat komen. Zorg bijvoorbeeld dat je voldoende ruimte hebt om je afval er makkelijk in te gooien, de wagen hem makkelijk kan plaatsen en ophalen en dat hij niet op een kwetsbare ondergrond komt.

Vergunning nodig container Delft

Rolcontainer huren, zo geregeld

Heb je een bedrijf in Delft waar afval vrijkomt, dan kun je hier makkelijk rolcontainers voor bestellen. Als ondernemer ben je liever niet zoveel tijd kwijt aan het beheren van je afval, daarom hebben we het zo makkelijk mogelijk gemaakt. Jij geeft aan welk afval je hebt, hoe groot de containers moeten zijn en hoe vaak we ze mogen legen, wij doen de rest. Geen lange contracten of vage voorwaarden. Ben je tevreden, dan gaan we gewoon door.

Welke container heb ik nodig?

Bedrijfsafval wordt afgevoerd in verschillende soorten rolcontainers, van 120 liter voor organisch afval tot een 2.400 liter gaaskooi container voor papier en karton. De meest gekozen containers zijn de 240 liter restafval en 660 liter restafval containers. Elk bedrijf heeft wel restafval (wat je in de normale vuilnisbak gooit). De 240 en 660 liter containers zijn handig, omdat ze door een normale deur passen en daarom makkelijk binnen of buiten te zetten zijn. Heb je regelmatig dozen, dan is het efficiënt om een 660 of 1.100 liter container te kopen, omdat je dan de dozen meestal  niet hoeft klein te vouwen. Dit scheelt natuurlijk veel tijd. Heb je veel plastic en drankverpakkingen, glas of organisch afval, bestel hier dan een aparte rolcontainer voor.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.