Container huren in Zoetermeer?

Ga je klussen en wil je een container huren in Zoetermeer, dan wil je hier niet te lang mee bezig zijn. Die tijd kan je veel beter besteden voor andere dingen. Daarom bestel je jouw container online. In een paar klikken besteld en morgen al voor de deur. Want als je hem voor 16:00 bestelt, dan wordt hij meestal de volgende werkdag al geplaatst. Of je geeft een datum op wanneer je de container wil hebben. Is hij vol, ook het op laten halen is zo gebeurd, zeker als je een account hebt. Zoetermeer ligt vlakbij Den Haag, dus is er altijd wel een container op voorraad voor je.

Welke container heb ik nodig?

Als je gaat klussen, dan is een container handig. Maar welke container heb je nodig? Dat ligt eraan wat voor klus je hebt, hoeveel afval daarbij vrijkomt en ook wat voor afval. Want er zijn meerdere afvalsoorten. Veel mensen denken dat alles in de container mag en bij een bouw en sloopafval container is dit ook bijna zo, maar dat afval moet door de afvalverwerker gescheiden worden en is daarom duurder. Ga je een muurtje weghalen, dan is een puincontainer misschien beter en goedkoper. Net zoals je voor groei en snoeiafval beter een container voor groenafval kan nemen.

Bestel een container
Container huren Zoetermeer

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren in Zoetermeer

Wil je een afvalcontainer huren in Zoetermeer, dan moet je dit misschien melden of zelfs een vergunning voor aanvragen. Voordat je een container huurt, kijk eerst even op de website van Zoetermeer of neem contact op met de gemeente. Als je de container maar een paar dagen wil neerzetten dan heb je in Zoetermeer meestal geen vergunning nodig. Toch is het goed om het voor de zekerheid te checken. TIP: doe dit op tijd, zodat de gemeente tijd heeft om je aanvraag te behandelen.

Container op eigen terrein in Zoetermeer

Wil je in Zoetermeer de container op eigen grond laten plaatsen, dan hoef je geen toestemming te vragen. Een container op eigen grond heeft veel voordelen. Zo hoef je vaak minder ver te lopen kan je het afval vanaf een verdieping met een stortkoker zo in de bak laten vallen. Let er wel op dat er genoeg ruimte is voor de chauffeur om de container te plaatsen en de ondergrond de container kan dragen. Een volle puin– of bouwcontainer kan flink wat wegen.

vergunning container Zoetermeer

Rolcontainers huren, in Zoetermeer

Heb je een onderneming in Zoetermeer en daardoor bedrijfsafval, dan ben je niet graag veel tijd kwijt aan het afvoeren daarvan. Die tijd kan je beter aan je bedrijf besteden. Bestel je rolcontainers gewoon online en wij regelen de rest. Niet jaren vast aan een contract en geen onduidelijke voorwaarden. Gewoon je bedrijfsafval geregeld zonder poespas.

Rolcontainers voor elke afvalsoort

Welk afval je ook hebt, je vindt je rolcontainer online. Alleen restafval, ook een papier en karton container voor de dozen (voor vertrouwelijke documenten huur je een archiefcontainer) of zelfs aparte containers voor glas, PD of organisch afval (swill) Heb je veel van 1 afvalsoort, dan is het voor het milieu goed om dit te scheiden maar je bent dit als bedrijf ook verplicht.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.