✓ Binnen 24 uur geplaatst   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Breda

Container huren BredaAfvalcontainer huren in Breda? ContainerOnline plaatst containers veelal de volgende werkdag en tegen een scherp tarief in de gehele regio Breda. Wilt u de container op uw eigen terrein plaatsen? Dat is geen probleem, u heeft hiervoor geen vergunning nodig. Wanneer u de grond van de gemeente wilt gebruiken, zoals een parkeervak, de stoep of de straat, dan zijn er een aantal regels verbonden.

Vergunning nodig gemeente Breda

U heeft, indien zich houdt aan de gestelde voorwaarden, geen vergunning of ontheffing nodig voor het plaatsen van een bouwcontainer. Op de pagina “Melding plaatsen bouwobject” vermeldt de gemeente Breda dat u plaatsing van een container op
gemeentegrond wel moet melden; “Voor het plaatsen van maximaal vier
bouwobjecten voor maximaal vier weken heeft u géén omgevingsvergunning nodig. U moet wel een melding doen bij de gemeente.”.

De gemeente Breda spreekt over een bouwobject. Hiermee wordt o.a. een container, bouwbak en/of afvalcontainer bedoeld zoals u op ContainerOnline kunt vinden. Het maakt dus niet uit of u er grofvuil in stort, bouw- en sloopafval, groenafval, hout, grond etc.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Breda

Tot de gemeente Breda behoren ook de dorpen Bavel (gedeeltelijk), Effen, Prinsenbeek, Teteringen, & Ulvenhout
(gedeeltelijk) en de buurtschappen Achterste Rith, Bolberg, Diunt, Eikberg, Lage Aard, Lies, Lijndonk, Overa, Rith, Roosberg, Strikberg, Tervoort, Vaareind, Verloren Hoek, Vuchtschoot & Westrik

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 02-12-2016.
ContainerOnline is niet aansprakelijk voor enige schade welke mogelijk is ontstaan door bovenstaande informatie.