Snel een afvalcontainer huren? Dat kan bij ContainerOnline. Regel binnen 2 minuten een afvalcontainer. Hoe? In vier simpele stappen.

Stap #1

Ga naar onze website en kies een containermaat. Je hebt keuze uit containers met een inhoud van 3m3, 6m3 of 10 m3. Daarnaast kan je bij een 10m3 container kiezen voor een open of een gesloten container.

Stap #2

Kies daarna welke afvalsoort je wilt laten afvoeren. Zo zijn er containers beschikbaar voor o.a. bouw- en sloopafval, grofvuil, (schoon) puin, dakafval, groenafval en hout. Benieuwd welk afval er in welke container mag? Download hier het handige overzicht.

Stap #3

Vul je gegevens in en geef aan waar en wanneer de container geleverd moet worden. In de meeste gevallen wordt de container, wanneer deze voor 16.00 uur besteld is, de volgende werkdag geleverd. Bij bestelnotities kan je extra informatie geven over waar de container moet komen te staan. Bijvoorbeeld op de parkeerplaats voor het huis of rechts naast de garage.

Tip: Laat de container een dag eerder plaatsen dan dat je wilt beginnen met klussen. De containers worden op de dag van plaatsing namelijk tussen 07.00 uur en 18.00 uur bezorgd. Wanneer je de container een dag eerder laat komen, weet je zeker dat je vroeg kunt beginnen met klussen. Hier betaal je niets extra’s voor, omdat de container zes weken huurvrij mag blijven staan.

Stap #4

Kies vervolgens een betaalmethode. Bij ContainerOnline heb je keuze uit veilig betalen met Ideal of via Klarna achteraf betalen. Via Ideal betaal je direct en met ‘achteraf betalen’ bestel je eerst de container en betaal je achteraf binnen 14 dagen. Deze betaalmethode is handig voor als je bijvoorbeeld onderweg bent. Na het invoeren van je gegevens voert Billink een kredietwaardigheidscheck uit. Is dit in orde? Dan wordt de bestelling geplaatst en ontvang je later de factuur.

De bestelling wordt vervolgens meteen doorgezet en de container wordt zo snel mogelijk naar je toe gebracht.

Annuleren?

Toch geen container nodig? Geen probleem! Wanneer je de bestelling uiterlijk één werkdag voor plaatsing, voor 16.00 uur, annuleert, krijg je het volledige bedrag teruggestort. Annuleer je later dan 16.00 uur? Dan moeten wij een loze rit in rekening brengen.

Martijn is online marketeer, SEO-specialist en vooral ook afval en container expert. Duurzaamheid houdt hem in zijn greep en in zijn vrije tijd klust en tuiniert hij graag.