✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Veel mensen kiezen ervoor om online een afvalcontainer te bestellen in plaats van hun afval naar de milieustraat te brengen. Dit heeft te maken met de snelheid van de levering en het gemak dat je zelf niet heen en weer hoeft te rijden. Daarnaast kiezen ook veel bouwbedrijven, hoveniers en aannemers ervoor om containers snel online te bestellen. Heb je als ondernemer regelmatig een container nodig? Dan kan je ook gebruik maken van onze containerservice.

Online een container bestellen is ontzettend makkelijk. Kies een containermaat, een afvalsoort en de container wordt veelal de volgende werkdag bij jou voor de deur geplaatst. De voordelen?

#1 Snelheid

Voor 16.00 uur besteld is vaak de volgende werkdag al geleverd. Handig wanneer je last minute wilt gaan klussen.

#2 Beschikbaarheid

Omdat wij met een groot netwerk van leveranciers werken, is er altijd een grote voorraad beschikbaar. Hierdoor werken wij door het hele land, van de Randstad tot Groningen tot aan Zuid Limburg met dezelfde korte levertijden.

#3 Betalen via IDEAL of achteraf

Bij ContainerOnline betaal je veilig online via iDEAL of via achteraf betalen met Billink. Zo betaal je overal snel en veilig.

Persoonlijk contact?

Vragen over het bestellen van een container? Onze klantenservice is te bereiken via de chat op onze website, via de mail of telefonisch van 07.30 uur tot 17.00 uur.

Bouw- en sloop afvalcontainers

r

De geplaatste container kan iets afwijken van de getoonde afbeelding.

3m3 afvalcontainer bouwafval

3m3 bouwafval container

€ 239,00 / 6 weken

6m3 afvalcontainer bouwafval

6m3 bouwafval container

€ 359,00 / 6 weken

10m3 afvalcontainer bouwafval

10m3 bouwafval container

€ 479,00 / 6 weken

dichte 10m3 afvalcontainer bouwafval

10m3 bouwafval container

€ 479,00 / 6 weken

Bouwafval container huren, handig om te weten...

Container huren via ContainerOnline is gemakkelijk. Je kiest een afvalsoort, een inhoudsmaat en de container wordt vaak al de volgende werkdag bij jou op de stoep* geplaatst. 

Waarom een container huren

Natuurlijk is een container huren gemakkelijk. Wij zetten de container neer, je vult hem, wij voeren de container af en je bent van het afval af. Het scheelt je veel tijd, je auto wordt niet vies en/of je hoeft geen aanhanger te huren.
Daarnaast kan je bij de gemeentewerf meestal slechts terecht voor maximaal 1 kuub (of soms minder) bouwafval. Gemeenten die wel meer bouwafval accepteren, zullen na de eerste kuub bouwafval, kosten in rekening brengen. Deze kunnen flink oplopen.
Reken je het om, ben je goedkoper uit door een container te huren. Goedkoop, tijd- en kostenbesparend. Alleen maar voordelen.

Container bestellen in 3 stappen

  1. Kies een containermaat (Twijfel je? Kies dan een maat groter. Dit scheelt je aan het eind)
  2. Kies een afvalsoort (Bekijk alle afvalsoorten of doe de ContainerCheck voor advies)

Containerafmetingen

De afvalcontainer voor bouwafval is er in 3 verschillende afmetingen en in 4 uitvoeringen.

De 3m3 container,  ook wel “3 kuubs container”,

Container afvalsoorten

Vergunning container huren

Goedkoper container huren

 

 

* Vraag altijd na bij de gemeente of de container op de stoep geplaatst mag worden. Op je eigen oprit of tuin heb je geen vergunning nodig.