✓ Binnen 24 uur geplaatst   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Groningen

Container huren GroningenAfvalcontainer huren in Groningen? Geen probleem! ContainerOnline plaatst in heel Nederland afvalcontainers, veelal al de volgende werkdag. Gaat u verbouwen of verhuizen? Dan is een afvalcontainer bij u thuis of op de zaak erg gemakkelijk. De gemeente heeft een aantal regels opgesteld welke wij voor u hebben uitgezocht.

Vergunning nodig?

Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op uw eigen terrein. Wilt u de container op de gemeentegrond laten plaatsen is dit, zo meldt de gemeente Groningen op de website, veelal geen probleem. De gemeente kijkt naar de (woon)situatie en veelal krijgt u direct telefonisch of per e-mail toestemming. Mocht de gemeente het nodig achten dat u een vergunning moet aanvragen zullen zij dit melden.
Het aanvragen van een eventuele vergunning moet altijd voor het plaatsen en houdt u rekening met kosten voor de vergunning en eventueel precariobelasting. Dit is de belasting die u betaald voor het gebruik van de openbare ruimte.

Of u nu een afvalcontainer huurt voor bouw- en sloopafval, voor bijvoorbeeld het afval uit een verbouwing of u een grote container nodig heeft voor grofvuil. Dit maakt voor de gemeente niets uit. Ook tuinafval en alle andere afvalsoorten vallen hier onder.


Plaatsen in de gemeente Groningen

Tot de gemeente Groningen behoren ook de dorpen Dorkwerd, Engelbert, Hoogkerk, Leegkerk, Middelbert, Noorddijk, Noorderhoogebrug & Ruischerbrug en de gehuchten Euvelgunne, Klein Harkstede (deels), Oosterhoogebrug, Oude
Roodehaan, Roodehaan, Slaperstil & Vierverlaten.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 30-11-2016.
ContainerOnline is niet aansprakelijk voor enige schade welke mogelijk is ontstaan door bovenstaande informatie.