Container huren in Groningen?

Klussen, tuinieren of opruimen? Een container huren in Groningen is makkelijker en sneller dan je misschien denkt. Een container is een goede en veilige manier om direct van je afval af te komen. Jij bestelt de container, gooit je afval erin en wij doen de rest. Zo simpel is het. Of je nou alleen een 1m3 Big Bag voor een klein klusje nodig hebt of een 3m3, 6m3, 10m3 of nog grotere container, bestel hem makkelijk online voor alle afvalsoorten.

Waarom een container huren in Groningen

Groningen heeft een gezellige binnenstad met veel winkels en cafeetjes. De Grote Markt met haar Martinitoren en altijd levendige sfeer. Sta je liever in de rij voor de gemeentewerf of ga je een biertje drinken, shoppen of met je kinderen wadlopen? Huur je een afvalcontainer, dan bespaart dat een hoop tijd, een vuile auto en het (scherpe) afval is direct weg van de werkvloer. Dat is wel zo veilig.

 

Bestel een container
Container huren in Groningen

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren in Groningen

Heb je een vergunning nodig om een container te plaatsen in Groningen? Dat hangt van de situatie af. Komt hij op je eigen terrein, dan heb je geen toestemming van de gemeente nodig. Een afvalcontainer op eigen grond heeft veel voordelen, maar ook wel een risico. Je wil geen schade, door een zware container aan bijvoorbeeld je bestrating. Zorg daarom voor voldoende ruimte om hem te plaatsen/afvoeren en een stabiele ondergrond.

Container op Gronings gemeentegrond

Komt de container op openbare grond van Groningen, dan heb je misschien meldingsplicht of zelfs een vergunning of toestemming nodig. Een boete is zonde van het geld. Raadpleeg daarom altijd de website van Groningen of bel de gemeente.

Vergunning container huren Groningen

Rolcontainers huren in Groningen

Bedrijfsafval moet je in Groningen zelf af laten voeren. Je regelt dit makkelijk en snel online door in een paar klikken rolcontainers te bestellen. Hier heb je verder geen omkijken naar. Jij geeft aan welke afvalsoort je hebt, welk formaat rolcontainer je wil en hoe vaak deze geleegd moet worden. Wij regelen de rest. Maandelijks opzegbaar of korting voor een jaarcontract, jij beslist.

Bedrijfsafval scheiden in Groningen

Het scheiden van bedrijfsafval is goed voor het milieu en kan je kosten besparen. Restafval is een vrij dure afvalsoort. Lever je bijvoorbeeld papier en karton apart in, dan is dit goedkoper. Maar ook bij organisch afval (swill) kan een aparte swill container voordeliger zijn. Heb je verschillende afvalsoorten en voldoende van een soort om een container te vullen, dan ben je als bedrijf verplicht om dit te scheiden.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.