Rent wheelie bins easily

If you have commercial waste, then as a company you have to take care of it yourself. And that is still not always clear and easy. Why make it more difficult than necessary? Get rid of complicated processes, lengthy contracts and unclear conditions.

Flexible

Less often emptied or request an extra emptying, an additional skip or prefer another day for collection? No problem, it's simple and fast.

Wheelie bin rental - ContainerOnline

Wheelie bins for rent

You arrange it in 3 minutes. No unnecessary costs (such as environmental taxes), competitive rates, first month free and 10% discount for a 1-year subscription.

Separating waste = saving money

Sorting commercial waste at the waste management facility is time-consuming and expensive. By separating your commercial waste, you can save a lot:

1 - Save on waste costs

Residual waste is one of the most expensive types of waste. Paper and cardboard, for example, is much cheaper.

2 - Better for the environment

Much industrial waste is easy to recycle. By delivering it separately, it does not end up in the incinerator.

2 - You are obliged

If you generate enough industrial waste to separate it, then you are required to do so.

rolcontainer-rental-corporate-waste-separation

Wheelie bin rental in 3 steps

Quickly arranged online

No long-term contracts

Skip placed free of charge

FAQ’s bedrijfsafval

Indien het mogelijk is om bedrijfsafval te sorteren, dan is dit verplicht. Wat houdt dit in? Als je een volle container met een specifiek type afval kan verzamelen, moet je dat ook zo aanbieden. Heb je niet heel van een bepaald soort afval, kan je er in ieder geval geen hele container mee vullen, dan mag het in de restafval container.

Dat is niet noodzakelijk het geval. Afval sorteren is zonder twijfel beter voor de planeet en kan soms ook financieel voordelig uitpakken. Het afvoeren van Papier en karton is bijvoorbeeld goedkoper dan restafval, maar ook met organisch afval (swill) kan je uiteindelijk goedkoper uit zijn door de voordelen die een swill container biedt.

Ja, dat is zeker mogelijk. Rolcontainers zijn er voor diverse afvalsoorten, waaronder Papier en karton, restafval, organisch afval (swill), en ook voor specifieke afvalstromen zoals glas of plastic (PD). Het belangrijkste is dat je het afval goed scheidt voordat je het in de juiste container deponeert.

De kosten van het huren van een rolcontainer variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de container, het type afval dat wordt verzameld en de frequentie van het legen. Wil je besparen op je bedrijfsafval, dn kan je overwegen om een grotere container te huren en hem minder vaak te laten legen.

De grootte van de rolcontainer die je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid afval die je bedrijf produceert, maar ook de ruimte die je hebt. Een grotere container die minder vaak geleegd wordt is goedkoper, maar let op dat hij bijvoorbeeld wel door de deur kan als dat nodig is. Heb je organisch afval (swill), laat de container dan in de zomer vaker legen.

What wheelie bins do I need?

Every business has different business waste. Do you have a lot of bottle glass, or are you folding boxes every day to get them into the wheelie bin? To give you an idea of which wheelie bins are in high demand for your business, we've put some examples side by side. That way you can quickly see what might work for you.

The small shopkeeper

240 liters - residual waste

660 liters - paper/cardboard

240 liters - PD

Compose

Webshops

660 liters - residual waste

1,100 liters - paper/cardboard

660 liters - PD

Compose

Small hospitality industry

660 liters - residual waste

660 liters - paper/cardboard

240 liters - glass

120 liters - organic

Compose

Office up to 15p

660 liters - residual waste

660 liters - paper/cardboard

660 liters - PD

Compose

Hester Van der Kevie

Ik had voor plaatsing een krijtstreep gezet waar de container moest komen. Want je hoefde er niet voor thuis te zijn. Maar er kwam toch…

Bert

Per post een bigbag binnen gekregen. Je bepaalt zelf wanneer deze weer opgehaald middels een aanvraag bij ContainerOnline. Binnen een aantal werkdagen werd deze volgens…

Harry

goede service, komen alle afspraken netjes na

Stefan

Gebeld voor een container, dag wanneer ik hem wilde stond die voor de deur. Weekje later gebeld dat die opgehaald mocht worden en een dag…

Richard Renting

Op de beste plek geplaatst die ik me kon wensen . helemaal goed .

Ali

Vertrouw ze met ogen dicht. Al jaren klant bij hen en zal kl blijven ook.. verlenen top service..

Ineke

Vlot snel en netjes geregeld.

Patrick

Prima service en net iets goedkoper.

Frederic

Alles prima goed als gewend

Trijnie Froma

Snelle levering mogelijk. Vriendelijke chauffeurs gehad.

Cees

Big bag in 1 dag geleverd en snel vol opgehaald….precies wat ik wilde 🙂

Wilma

Container werd geleverd op de afgesproken dag en het laten ophalen is zo geregeld via je account.

CR

Container werd keurig neergezet op toch wel een krappe parkeerplaats. Ook het ophalen van de volle bak verliep prima

Maarten

Klantvriendelijke site. Snelle levering. Zowel het plaatsen als ook het ophalen volgens afspraak.

Dirkjan

Woensdag een container besteld voor de maandag erop. Op de dag van levering werd ik gebeld dat het weleens de volgende dag kon worden. Ik…