Container huren in Utrecht?

Een container in Utrecht huren doe je in een paar klikken. Kies welke container je wil en welke afvalsoort erin gaat en klik op bestellen. That’s it. Wij regelen de rest. Is de container vol? Ook met een paar klikken wordt hij afgevoerd.

Waarom een container huren in Utrecht

Een container is een supermakkelijke, snelle en veilige manier om van je afval te komen. Je gooit het gewoon in de container en klaar. Er zijn containers van 3m3, 6m3, 10m3 of nog groter. Heb je een kleine klus, dan is een 1m3 Big Bag ideaal. Terwijl jij een drankje drinkt aan een grachtje, lekker shopt of met de kinderen naar Nijntje gaat, staan de anderen in de rij naar de milieustraat.

Bestel een container
Container huren in Utrecht

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren in Utrecht

Een container huren in Utrecht kan zonder vergunning als je deze op eigen terrein zet. Je hebt geen toestemming van de gemeente nodig om een afvalcontainer op je oprit of in je tuin te zetten. Een container op eigen terrein heeft veel voordelen, maar zorg er wel voor dat hij goed geplaatst en opgehaald kan worden om schade te voorkomen.

Container op Utrechts gemeentegrond

Komt de container op straat of op een parkeervak, dan heb je wellicht toestemming van de gemeente Utrecht nodig. Zeker in de binnenstad bij de grachtjes mogen niet zomaar containers worden geplaatst. Wil je een container in Utrecht plaatsen, bel of kijk dan even op de website van Utrecht of je een vergunning nodig hebt.

Vergunning container Utrecht

Rolcontainers huren Utrecht

Heb je een bedrijf in Utrecht en komt er bedrijfsafval vrij, dan moet dit goed afgevoerd worden. Dit regel je in een paar klikken. Bestel je rolcontainers makkelijk zelf online. Geen lange contracten of lastige voorwaarden, gewoon je bedrijfsafval snel geregeld zonder er verder omkijken naar te hebben. Kies de containermaat, de afvalsoort en hoe vaak hij geleegd moet worden. Dan alleen nog de bedrijfsgegevens en je bent klaar.

Moet je bedrijfsafval scheiden in Utrecht?

Als het kan dan ben je verplicht om je bedrijfsafval gescheiden aan te leveren. Als je genoeg van een afvalsoort hebt om een rolcontainer te vullen, dan moet je dit ook apart aanbieden. Als je niet een hele container kan vullen, dan mag het bijvoorbeeld gewoon in de restafval container. Uiteraard is het voor het milieu goed om te scheiden, maar ook voor de kosten. Een papier en karton container is bijvoorbeeld goedkoper dan restafval.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.