Container huren in Eindhoven?

In Eindhoven een afvalcontainer huren? Als je gaat klussen of opruimen, is een container heel handig en je regelt het makkelijk online. Bestel een container in een paar klikken en wij regelen de rest. Waar je ook in Eindhoven woont, er is altijd wel een container beschikbaar. 3m3, 6m3, 10m3 of nog groter? Of een 1m3 Big Bag voor een klein klusje? Huur hem gewoon zelf online.

Waarom een container huren in Eindhoven?

Eindhoven heeft een prachtig centrum met leuke winkels en lekkere eetplekken. Er is vaak wat te doen. Ze zeggen niet voor niets ‘Eindhoven de gekste’. Ga je klussen of opruimen, dan ben je daar al veel tijd aan kwijt, zonde om dan ook nog lang in de rij bij de gemeentewerf te staan. Met een container ben je je afval direct kwijt en kan je lekker een 100 Watt biertje pakken of lunchen in de de Blob en uitkijken over het 18 septemberplein.

Bestel een container
Container huren in Eindhoven

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren

Als je een container in Eindhoven huurt, heb je misschien een vergunning nodig om deze te laten plaatsen. Komt hij op eigen terrein, dan niet. Op je eigen erf of oprit mag je altijd een container zetten. Komt hij op eigen grond, zorg dan voor voldoende ruimte voor het plaatsen en ophalen van de (zware) container en dat de container op een stevige ondergrond staat (pas op bij dunne tegels) om schade te voorkomen.

Container op openbaar gebied in Eindhoven

Wil je de container op gemeentegrond zetten zoals een parkeerplek, stoep of de straat, dan heb je misschien een vergunning nodig. Controleer dit op de website van Eindhoven of door de gemeente te bellen. Check dan ook gelijk hoe lang de eventuele vergunning geldt en of de container in het weekend mag blijven staan.

Vergunning container huren Eindhoven

Rolcontainer huren in Eindhoven

Bedrijfsafval regel je makkelijk zelf. Heb je een bedrijf in Eindhoven, dan heb je waarschijnlijk rolcontainers nodig voor het afval. Deze bestel je gewoon zelf in een paar stappen, zonder lange overeenkomsten of vage voorwaarden. Daar doen we niet aan. Gewoon makkelijk rolcontainers huren zonder poespas.

Afval scheiden in Eindhoven

Moet je bedrijfsafval in Eindhoven scheiden? Als bedrijf ben je verplicht om je afval te scheiden als dit kan. Dus eigenlijk als je voldoende afval van 1 afvalsoort hebt om hier een rolcontainer mee te vullen, dan ben je het verplicht. Veel bedrijven gooien al hun afval in de restafval container. Zonde. Zo gaan er snel herbruikbare grondstoffen verloren. Afval scheiden is goed voor het milieu, maar kan je ook veel geld besparen. Sommige afvalsoorten zoals papier en karton zijn veel goedkoper. Organisch afval (swill) lijkt vaak duurder, maar uiteindelijk is het snel toch voordeliger om swill apart aan te leveren.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.