✓ Binnen 24 uur geplaatst   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Eindhoven

Container huren EindhovenAfvalcontainer huren in regio Eindhoven? ContainerOnline plaatst in heel regio Eindhoven afvalcontainers voor o.a. bouwafval, grofvuil en tuinafval. Wilt u een container bestellen? Klik op de afvalsoort of op de inhoudsmaat container die u wilt bestellen en volg de stappen.
Wilt u weten of u een vergunning nodig heeft? Wij hebben het voor u uitgezocht.

Vergunning nodig?

Zonder vergunning mag de container altijd op uw eigen terrein worden geplaatst. Wilt u de container op de openbare weg laten plaatsen? Op de website van de gemeente Eindhoven wordt vermeld dat u geen vergunning nodig heeft wanneer u een open container plaatst voor maximaal 1 dag. Een gesloten container mag 31 dagen blijven staan. Heeft u de container langer nodig? Dan kunt u een vergunning aanvragen bij de gemeente.

De informatie van gemeente Eindhoven geldt voor alle containers. Dus voor een bouwbakkie voor bouw- en sloopafval, grofvuilcontainer, schoon puincontainer, groenafvalcontainer.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Eindhoven

Tot de gemeente Eindhoven behoren ook de Buurtschappen Bokt, ’t Coll, Gennep, Heistraat, buurt Riel/ buurtschap Riel & Urkhoven en het dorp Acht

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 30-11-2016.
ContainerOnline is niet aansprakelijk voor enige schade welke mogelijk is ontstaan door bovenstaande informatie.