Container huren in Sittard-Geleen?

Als je gaat klussen, dan heb je misschien wel eens gedacht aan een container te huren, maar kan dat zomaar? Is dat niet alleen voor aannemers beschikbaar? Een afvalcontainer is een goede manier om snel en makkelijk van je afval af te komen en huur je zelf binnen een paar klikken. Kies welke container je nodig hebt, hoe groot hij moet zijn en klik op bestellen. Zo makkelijk is het. Bestel je op werkdagen voor 16:00, dan staat hij de volgende werkdag al voor je deur.

Waarom een container huren in Sittard?

Sittard staat bekend om de slingerende kleine straatjes, de mooie monumenten en kerken, de bourgondische levenslust en natuurlijk Toon Hermans. Het is na Maastricht de oudste stad van Limburg. Ga je je huis verbouwen, komt er een vijver in de tuin of ga je flink de zolder opruimen, met een container voor de deur, ben je direct van je afval af en hou je tijd over voor andere dingen. Lekker naar de historische markt, een terrasje pakken, wat eten of natuurlijk naar  de Geheime tuinen van Sittard.

Bestel een container
Vuilcontainer bestellen Sittard Geleen

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren in Sittard-Geleen

Oké, je hebt besloten een afvalcontainer te bestellen, maar waar komt hij te staan? Komt hij op je eigen erf of moet hij op gemeentegrond staan? Als je de container op een parkeerplek, langs de weg of andere openbare ruimte wil laten zetten, dan heb je daar in Sittard-Geleen een vergunning voor nodig. Deze kan je online aanvragen via de website van Sittard-Geleen. Doe dit op tijd, zodat de gemeente tijd heeft om de aanvraag te behandelen. Doe dit het liefst 6 weken van tevoren. Hou er rekening mee dat er kosten gerekend kunnen worden.

Vergunning nodig voor een container op eigen grond?

Als de container op eigen terrein komt te staan, dan heb je hier geen vergunning voor nodig. Dit scheelt kosten en natuurlijk tijd. Heb je de container snel nodig, dan kan je hem de volgende dag al laten plaatsen. Je hoeft niet te wachten op de ontheffing en kan gelijk klussen. TIP: wil je de container op zaterdag gebruiken, zorg dan dat hij er vrijdag al staat.

Vergunning container nodig Sittard Geleen

Rolcontainer huren, zo geregeld

Een onderneming in Sittard-Geleen? Wat doe je met je bedrijfsafval? Als je een bedrijf hebt waar afval vrijkomt, dan moet dit op de juiste manier afgevoerd worden. Veel werk? Nee hoor, wij houden het graag simpel. Bestel je rolcontainers in een paar klikken en wij doen de rest. Dan kan jij verder met ondernemen en zorgen wij ervoor dat je afval afgevoerd wordt.

Welke rolcontainers heb ik nodig?

Om te bepalen welke rolcontainers je nodig hebt, is het belangrijk om te weten welke afvalsoorten je hebt, maar ook hoeveel. Heb je niet zoveel afval, dan kan het meeste in de restafval container. Heb je veel afval dan verwacht de overheid dat je dit, indien mogelijk, scheidt. Heb je veel (gekookt) afval uit de keuken, bestel dan een organisch afval (swill) container. Deze wordt niet geleegd, maar omgeruild voor een schone. Dozen en papier gaan in de container voor papier en karton. Heb je veel dozen, dan is het handig om bijvoorbeeld een 660 liter container te bestellen, dan hoef je niet zoveel te vouwen. Voor de meeste afvalsoorten zijn aparte rolcontainers te bestellen, zelfs voor vertrouwelijke documenten of koffiedik.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.