Container huren in Maastricht?

Ga je verbouwen, je woning of schuur opruimen of heb je een andere klus waar afval bij vrijkomt, dan is een afvalcontainer een ideale oplossing. Je bestelt hem zelf online, betaalt met iDeal of achteraf en de container wordt bij je geplaatst. Je gooit je afval erin en hij wordt weer opgehaald als jij dat aangeeft. Geen lange rijen bij de gemeentewerf, auto vol met gruis of rondzwervende brokstukken.

Waarom een container huren in Maastricht

In Maastricht zijn een aantal milieuparken in verschillende delen van de stad. Zeker als je niet in de buurt van zo een milieupark woont, kan je best veel tijd kwijt zijn om je afval daarheen te brengen. Een container is een supermakkelijke, snelle en veilige manier om van je afval te komen. Je bent direct van je afval af en kunt dan lekker andere dingen doen. Terwijl jij een drankje drinkt, stuk vlaai eet en uitkijkt over de Maas, staan de anderen in de rij naar de milieustraat.

Bestel een container
Vuilcontainer bestellen in Maastricht

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren in Maastricht

Wil je een container huren in Maastricht, dan adviseert de gemeente dit het liefst op eigen terrein te zetten als dit mogelijk is. Een afvalcontainer op eigen terrein heeft veel voordelen: je hoeft minder ver te lopen en je kan hem bijvoorbeeld onder het raam zetten, zodat je puin via een stortkoker in de bak laten vallen. Let er wel op dat er voldoende ruimte is om het te plaatsen en de ondergrond stevig is, een volle puincontainer is behoorlijk zwaar.

Container in Maastricht op de openbare weg

Als je de container niet op eigen grond neer kan zetten, dan kan hij op gemeentegrond komen. In Maastricht zijn hier voorwaarden aan verbonden. Wil je de container bijvoorbeeld op een parkeervak of de stoep hebben, neem dan even contact op met de gemeente of kijk op de website van Maastricht. Hou er rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn.

Container nodig Maastricht

Rolcontainers huren Maastricht

Ook rolcontainers bestel je in een paar klikken online. Heb je bedrijfsafval en wil je dit correct laten afvoeren, dan huur je rolcontainers voor de afvalsoorten die jouw bedrijf produceert. Kies het formaat, hoe vaak ze geleegd moeten worden, vul je gegevens in en het is geregeld. Wij zorgen voor de rest. Kan jij verder met ondernemen.

Afval scheiden in Maastricht

Het apart aanbieden van je bedrijfsafval is goed voor het milieu, maar dien je ook te doen als dit mogelijk is. Als bedrijf ben je verplicht om afval te scheiden als het kan. Oftewel, heb je genoeg afval van 1 afvalsoort om een container te vullen, dan wordt er verwacht dat je dit apart aanbiedt. Het scheiden van afval is niet per se duurder dan alles in 1 container te doen. Papier en karton is bijvoorbeeld goedkoper dan restafval en dus waardevol om apart te verzamelen.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.