Container huren?

Ga je verbouwen in je woning, de zolder opruimen of de tuin winterklaar maken, dan komt daar vaak veel afval bij vrij. Wat ga je met die afval doen? Achterbank naar beneden, auto volstoppen en paar keer naar de milieustraat of wil je er in 1 keer vanaf zonder er omkijken naar te hebben. Door een afvalcontainer te bestellen, heb je een container voor de deur staan waar je het afval direct in gooit en je ervan af bent. Kan jij door met klussen en zwerven er geen (scherpe) brokstukken rond.

Waarom container huren in Land van Cuijk?

Cuijk is een plaatsje net onder Nijmegen in gemeente Land van Cuijk. Aan de Maas, bekend om de prachtige natuur, het watersportgebied en de wandel- en fietsroutes. Klussen kost al veel tijd en vaak ook rommel. Met een container voor de deur is het opgeruimd en heb je tijd om te fietsen, watersporten of natuurlijk de H. Martinuskerk of Jan van Cuijk molen bezoeken.

Bestel een container
Container nodig land van Cuijk - Sint Martinuskerk

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren

Als je hebt besloten om een container te huren, dan moet hij ergens geplaatst worden. Is dat op eigen terrein, dan hoef je er niks voor te doen. Komt hij op gemeente grond zoals de stoep, langs de weg of iets dergelijks, dan heb je in Land van Cuijk een objectvergunning nodig. Deze vraag je aan op de website van Land van Cuijk. Hier vind je ook de voorwaarden. Doe dit minimaal 2 weken van tevoren, zodat de gemeente tijd heeft om de aanvraag te verwerken.

Container op eigen terrein in Land van Cuijk

Komt de container op je oprit, tuin of erf, dan heb je geen vergunning nodig. Dit mag altijd. Een container op eigen terrein heeft veel voordelen, omdat je minder ver hoeft te lopen, je een stortkoker kan gebruiken en je minder kans hebt dat iemand iets in jouw container gooit. Zorg er wel voor dat er voldoende ruimte is voor de vrachtwagen om de bak te plaatsen en dat hij niet op dunne tegels komt te staan. Een volle container kan flink zwaar zijn.

Vergunning container huren Land van Cuijk

Rolcontainer huren, zo geregeld

Als je ondernemer bent, is het belangrijk om je te richten op waar je goed in bent. We willen graag dat jij je kunt richten op je onderneming, daarom maken wij het regelen van bedrijfsafval graag zo makkelijk mogelijk. Wanneer je op zoek bent naar een oplossing voor je bedrijfsafval, huur je rolcontainers makkelijk en snel online.

Om je bedrijfsafval af te voeren bestel je bij ons in enkele stappen een rolcontainer. Kies je afvalsoort, de gewenste containermaat en de frequentie van legen, dan regelen wij de rest. Geen ingewikkelde trajecten, langdurige contracten en onduidelijke voorwaarden, maar gewoon gemakkelijk van je bedrijfsafval af.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.