Container huren in Oss?

Ga je binnenkort klussen, de tuin winterklaar maken of de zolder flink opruimen? Als je een klus hebt waar veel afval bij vrijkomt, dan is een container huren ideaal. Je gooit je afval in de bak en je bent er vanaf. Geen eindeloze ritjes naar de milieustraat, vuile auto vol gruis of weken lang de kliko vullen. Je bent het direct kwijt en kan je tijd besteden aan andere dingen. Je kan al een container huren vanaf 3m3 en je hebt ze ook van 6m3, 10m3 of nog groter. Als je niet zoveel afval hebt, of je nog niet weet wanneer je precies wil beginnen, huur je een 1m3 Big Bag die per post verstuurd wordt.

Waarom een afvalcontainer bestellen in Oss?

Oss is een prachtige stad in Noord-Brabant met een historische binnenstad. Gelegen aan de Maas tussen Den Bosch en Nijmegen en met een rijke historie. Klussen kost vaak veel tijd en als je dan ook nog al het afval telkens naar de werf moet brengen, wordt dat alleen maar langer. Terwijl jij in de rij staat naar de milieustraat, lopen anderen door de Kerkstraat, de Peperstraat of bezoeken Jan Cunen. Heb je een vuilcontainer voor de deur staan, dan heb je alle tijd om mee te doen of  lekker een biertje te drinken met een broodje Unox-worst.

Bestel een container
Container huren in Oss

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren in Oss

Als je een afvalcontainer gaat bestellen, mag je die dan zomaar overal neerzetten? Als hij op eigen terrein komt wel, maar komt hij op openbare grond, dan heb je toestemming van gemeente Oss nodig. Via de website van Oss vind je hier informatie over en kan je de melding doorgeven. Doe dit minimaal 2 weken van tevoren. Gemeente Oss rekent geen kosten voor het gebruik van openbare ruimte.

Afvalcontainer op eigen grond

Laat je de vuilcontainer op eigen terrein plaatsen dan heb je geen vergunning nodig. Je hoeft hier ook geen melding van te maken. Wel is het handig om je buren te informeren, zodat ze hier rekening mee kunnen houden zodat zij bijvoorbeeld niet de auto ergens parkeren waardoor de containerwagen er niet lang kan. Dan kan hij niet geplaatst worden en kunnen er extra kosten gerekend worden. Zorg er ook voor dat de bak op een stevige plek kan staan. Een volle container is erg zwaar en je wil niet je bestrating beschadigen.

Vergunning container huren Oss

Rolcontainer huren in Oss

Heb je een bedrijf in Oss, dan heb je waarschijnlijk ook bedrijfsafval. Dit moet op een correcte manier afgevoerd worden, maar dat is zo geregeld. Je bestelt je rolcontainers in een paar klikken online. Geen lastige voorwaarden of lange contracten. Een paar minuten en je hebt het geregeld, wij zorgen voor de rest.

Moet je bedrijfsafval scheiden in Oss?

Als je verschillende afvalsoorten hebt en je hebt per soort voldoende om een container te vullen, dan moet je dit scheiden. Dit heeft de overheid bepaald. Heb je niet zoveel afval, dan kan alles in de restafval container. Heb je veel dozen, dan is het waardevol om een container voor papier en karton te huren. Deze is een stuk voordeliger dan een voor restafval en je bespaart gelijk het milieu. Heb je veel afval, huur dan aparte rolcontainers voor bijvoorbeeld organisch afval (swill), flessenglas of PD.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.