Container huren in Helmond?

Woon je in (de omgeving van) Helmond en wil je een container huren voor je afval? Als je gaat klussen, tuinieren of flink opruimen, dan komt er snel veel afval vrij. Heb je een container gehuurd, dan gooi je alles zo in de bak en je bent het kwijt. Is de afvalcontainer vol, dan halen we hem op. Zo makkelijk kan het gaan. Niet meer de auto volproppen en naar de milieustraat rijden. Bestel je container op werkdagen voor 16:00 en hij staat de volgende werkdag al voor je deur.

Welke containers kan ik in Helmond huren?

In Helmond en omgeving zijn alle afvalcontainers beschikbaar. Of je nou in Helmond woont of in Brouwhuis, Mierlo-Hout, Stiphout of een buurtschap zoals Beersdonk, Berenbroek of Diepenbroek, je kan voor alle afvalsoorten een 3m3, 6m3, 10m3 of nog grotere container bestellen. Heb je een kleine klus, of komt er niet zoveel afval vrij, denk dan eens aan een 1m3 Big Bag. Deze wordt per post gestuurd en kan je gebruiken wanneer je hem nodig hebt. Is hij vol, dan laat je hem ophalen.

Bestel een container
Container huren in Helmond

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren in Helmond

Wil je een container in Helmond op openbare grond laten plaatsen, dan heb je daar soms een vergunning voor nodig. In veel gevallen mag je een container langs de weg of op de stoep plaatsen zonder ontheffing, maar het ligt aan de plaats, grootte en tijdsduur. Wat voor jou van toepassing is, kan nalezen op de website van Helmond, of bel even met de gemeente. Doe dit op tijd, het liefst 8 weken van tevoren. Als je een ontheffing aan moet vragen, dan heeft de gemeente voldoende tijd om deze te behandelen. Hou er rekening mee dat er kosten berekend kunnen worden.

Wat als de container op eigen grond komt?

Laat je de container op je oprit of in je tuin plaatsen, dan heb je geen toestemming of ontheffing nodig. Een container op eigen terrein mag altijd. Dit heeft veel voordelen, omdat je bijvoorbeeld minder ver hoeft te lopen, je minder kans hebt dat anderen wat in je bak gooien of je kan via een stortkoker puin in de puincontainer gooien. Let erop dat een volle afvalcontainer erg zwaar kan zijn. Zet hem dus niet op een plek dat weinig gewicht kan dragen. Dikkere tegels of klinkers zijn meestal prima, maar dunne tegels kunnen breken.

Vergunning container Helmond

Rolcontainer huren, zo geregeld

Heb je een bedrijf in Helmond of omgeving en komt er afval vrij? Bedrijfsafval laat je makkelijk en op de juiste manier afvoeren via rolcontainers. Welke je nodig hebt, ligt aan de afvalsoorten die je hebt. Bestel je rolcontainers snel online en je kan weer verder met ondernemen. Je bedrijfsafval regelen doe je zelf in een paar klikken. Geen lange contracten of onduidelijke voorwaarden.

Bedrijfsafval scheiden in Helmond

Heb je veel afval van 1 afvalsoort, dan is het goed om dit apart aan te bieden. Afval scheiden is goed voor het milieu, je reputatie, maar je bent dit als ondernemer ook verplicht. De overheid heeft dit opgelegd. Eigenlijk komt het erop neer dat als je van een bepaald soort afval een rolcontainer kan vullen, dat je dit ook dient te doen. Heb je niet zoveel afval, dan kan je (bijna) alles in de restafval container gooien.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.