✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Zederik

Container huren ZederikWilt u een bouwcontainer huren in de gemeente Zederik? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Zederik

Op de website geeft de gemeente Zederik geen informatie over het plaatsen van een container op gemeentegrond. Op de pagina: Vaststelling van de Algemeen Plaatselijke Verordening gemeente Zederik 2015 vind u de algemene plaatselijke
verordening. Hierin staat vermeld dat u schriftelijk een aanvraag c.q. melding moet doen voor de plaatsing. Dit aanvraagformulier wordt door u ingediend bij de afdeling Ontwikkeling, team OOV/APV van de gemeente Zederik. Voor meer informatie kunt u terecht via het algemene telefoonnummer 0183-356500 of door te mailen naar apv@zederik.nl.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Zederik

Tot de gemeente Zederik behoren Meerkerk, Ameide, Hei- en Boeicop, Leerbroek, Lexmond, Nieuwland & Tienhoven.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.