✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Uden

Container huren UdenWilt u een bouwcontainer huren in de gemeente Uden? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Uden

Op de pagina: Vergunning plaatsen van voorwerpen aan de weg vermeld de gemeente Uden dat u voor plaatsing van een container op gemeentegrond een vergunning aan moet vragen. Op deze website staat vermeld dat: ” Als u een voorwerp of voertuig op de weg wilt plaatsen, heeft u een vergunning nodig. Dit geldt bijvoorbeeld voor het plaatsen van containers, hijskranen, hoogwerker, rolsteiger op het trottoir of op de weg. Ook als u spandoeken wilt ophangen of aanbrengen, heeft u een vergunning nodig.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Uden

Tot de gemeente Uden behoren ook de dorpen Odiliapeel & Volkel en de buurtschappen Bedaf, Biesthoek, Duifhuis, Eikenheuvel, Heikant, Hengstheuvel, Hoogveld, Hultje, Kleuter, Kooldert, Lagenheuvel, Lankes, Loo, Maatsehei, Moleneind, Niemeskant, Oosterens, Rakt, Schadron, Slabroek, Strepen, Velmolen, Vloet & Weeg.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.