✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Twenterand

Container huren in de gemeente Twenterand? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Twenterand. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Twenterand. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Twenterand

Op de pagina: Voorwerp plaatsen op of aan de weg vermeld de gemeente Twenterand dat u voor plaatsing van een container op gemeentegrond mogelijk een ontheffing aan te vragen. Op deze website staat vermeld dat: “U mag niet zomaar de weg, de stoep of een gedeelte ervan gebruiken. Bijvoorbeeld voor het plaatsen van een steiger, container,
bouwmaterialen of een reclamebord. Wilt u dit toch? Dan vraagt u een ontheffing aan bij de gemeente.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Twenterand

Tot de gemeente Twenterand behoort de hoofdplaats Vriezenveen, de dorpen Geerdijk, Den Ham, De Pollen, Vroomshoop & Westerhaar-Vriezenveensewijk en de buurtschappen Bruinehaar, De Garstelanden, Hallerhoek, Linde, Magele, Meer, Noord-Meer, Weitemanslanden & Westerhoeven.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.