Container huren in Rotterdam?

Snel en makkelijk een container huren in Rotterdam en omgeving? Bestel je container gewoon in een paar stappen online, waar je ook bent. In Rotterdam zijn meerdere afvalverwerkers die containers leveren, maar niet elk bedrijf levert overal of heeft een container op voorraad. Wij hebben ze gebundeld en zoeken voor jou uit wie kan leveren, daar heb jij geen omkijken naar. 1m3 Big Bag, container van 3m3, 6m3, 10m3 of nog groter? Je vindt ze allemaal online voor alle afvalsoorten.

Waarom je in Rotterdam een container huurt

In Rotterdam zijn er een aantal milieustraten waar je heen kunt om je afval te brengen. Maar heel eerlijk, wil je lang in de rij staan of klus je liever door? Met een container voor je deur of in de straat, ben je je afval direct kwijt en kan je gewoon verder. Zo is de klus snel af en kan je lekker voetbal kijken met een Pelgrim.

 

Bestel een container
Container huren rotterdam 350

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren in Rotterdam

Container huren in Rotterdam, mag dat zomaar? Dat verschilt waar je de container laat plaatsen. Komt de container op eigen terrein dan heb je geen vergunning nodig. Wil je hem op eigen erf, let er dan wel op dat er voldoende ruimte is voor de vrachtwagen om hem te plaatsen en ook om hem weer op te halen als hij zwaar is. Dunne tegels of vlakbij een object kunnen zomaar schade veroorzaken. Zonde.

Container op Rotterdams gemeentegrond

Kan de container niet op eigen grond, dan kan je hem op bijvoorbeeld een parkeerplaats of op de stoep laten neerzetten. Hier heb je in Rotterdam vaak wel een vergunning voor nodig. Dit is verschillend per stadsdeel. Controleer daarom altijd bij de gemeente (bijvoorbeeld op de website van Rotterdam) of je een vergunning aan moet vragen en check dan ook gelijk of er een maximum termijn is hoe lang de container mag blijven staan. Ook dit kan in Rotterdam verschillend zijn.

Vergunning container huren Rotterdam

Rolcontainers huren in Rotterdam

Bedrijven in Rotterdam moeten zelf hun bedrijfsafval laten afvoeren. Hiervoor huur je rolcontainers en laat je die ophalen zo vaak je wil. Dit doe je gewoon online. Geen lange contracten, lastige trajecten of moeilijke voorwaarden, gewoon je rolcontainers bestellen in een paar klikken. Dan kan jij weer verder met je onderneming en regelen wij de rest.

Bedrijfsafval scheiden of niet?

Moet je in Rotterdam je bedrijfsafval scheiden? Ja, als het kan moet je dit doen. Als je meer dan 240 liter van een bepaalde afvalsoort hebt, dan ben je verplicht om dit gescheiden aan te leveren. Afval scheiden is goed voor het milieu en kan zomaar kosten besparen. Restafval is een vrij dure afvalsoort. Biedt je bijvoorbeeld papier en karton apart aan, dan scheelt dit al snel veel geld omdat dit goedkoper is.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.