Heb je vragen? Bel of chat met ons - 085-3035343

Container Huren Renswoude

Container huren RenswoudeContainer huren in de gemeente Renswoude? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Renswoude. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Renswoude. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Renswoude

Op de pagina: Precariobelasting vermeld de gemeente Renswoude dat u voor plaatsing van een container mogelijk precariobelasting moet betalen. Op deze website staat vermeld dat: “U betaalt belasting voor het gebruiken van gemeentegrond. Bijvoorbeeld omdat u een terras, steiger, reclamebord of container plaatst. U betaalt ook precariobelasting als u artikelen voor de verkoop op straat wilt uitstallen. In Renswoude wordt op dit moment alleen precariobelasting geheven voor kabels en leidingen in de grond.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Renswoude

Tot de gemeente Renswoude behoren ook de buurtschappen Emminkhuizen en De Groep

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.