✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Papendrecht

Container huren PapendrechtContainer huren in de gemeente Papendrecht? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Papendrecht. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Papendrecht. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Papendrecht

Op de pagina: Gebruik openbare ruimte, vergunning vermeld de gemeente Papendrecht dat u voor plaatsing van een container een vergunning moet aanvragen. Op deze website staat vermeld dat: “Als u in de openbare ruimte een bouwplaats
inricht, heeft u hiervoor een vergunning nodig. Bij het inrichten van een bouwplaats denkt u bijvoorbeeld aan: het plaatsen van een container, steiger, bouwkeet of andere voorwerpen of stoffen.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.