✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Ommen

Container huren OmmenWilt u een bouwcontainer huren in de gemeente Ommen? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Ommen

Op de pagina: ”Container of steiger plaatsen” vermeld de gemeente Ommen dat u voor plaatsing van een container op gemeentegrond toestemming moet vragen. Op deze website staat vermeld dat: “U mag niet altijd zomaar een groot voorwerp plaatsen langs de kant van de weg of op de stoep. Hiervoor heeft u vaak toestemming nodig van de
gemeente. Zo moet u bijvoorbeeld om toestemming vragen als u een container of steiger wilt plaatsen tijdens het verbouwen van uw huis.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Ommen

Tot de gemeente Ommen behoren de dorpen Lemele & Vilsteren en de buurtschappen Archem, Arriën, Arriërveld, Beerze, Beerzerveld, Besthmen, Dalmsholte, Eerde, Emsland, Giethmen, Hoogengraven, Junne, Nieuwebrug, Ommerbosch,
Ommerkanaal, Ommerschans, Ommerveld, Rotbrink, Stegeren, Stegerveld, Varsen, Vinkenbuurt, Witharen & Zeesse.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.