Heb je vragen? Bel of chat met ons - 085-3035343

Container Huren Meerssen

Container huren MeerssenWilt u een bouwcontainer huren in de gemeente Meerssen? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Meerssen

De gemeente Meerssen vermeld niet duidelijk op de website welke regelgeving er is voor het plaatsen van een container op de openbare weg. ContainerOnline raadt u aan om contact op te nemen met de gemeente om eventuele verwarringen te voorkomen.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Meerssen

Tot de gemeente Meerssen behoren ook de dorpen Bunde, Geulle, Geulle aan de Maas, Meerssen, Moorveld, Rothem & Ulestraten en de buurtschappen en gehuchten Mook en Middelaar, Nederweert, Nuth, Onderbanken, Peel en Maas, Roerdalen, Roermond, Schinnen, Simpelveld, Sittard-Geleen, Stein, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Venlo, Venray,
Voerendaal & Weert.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.