✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Hardinxveld-Giessendam

Container huren Hardinxveld-GiessendamContainer huren in de gemeente Hardinxveld-Giessendam? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Hardinxveld-Giessendam. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Hardinxveld-Giessendam. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Hardinxveld-Giessendam

Op de pagina: Voorwerp plaatsen op of aan de weg vermeld de gemeente Hardinxveld-Giessendam dat u een ontheffing moet aanvragen. Op deze website staat vermeld dat: “U mag niet zomaar de weg, de stoep of een gedeelte ervan gebruiken. Bijvoorbeeld voor het plaatsen van een steiger, container, bouwmaterialen of een reclamebord. Wilt u dit toch? Dan vraagt u een ontheffing aan bij de gemeente.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Hardinxveld-Giessendam

Tot de gemeente Hardinxveld-Giessendam behoren ook de dorpen Boven-Hardinxveld, Giessendam en Neder-Hardinxveld.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.