✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Haaksbergen

Container huren HaaksbergenContainer huren in de gemeente Haaksbergen? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Haaksbergen. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Haaksbergen. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Haaksbergen

De gemeente Haaksbergen vermeldt geen informatie over het plaatsen van een container op gemeentegrond op de website. Het plaatsen van containers (objecten) in de openbare ruimte is wel opgenomen in de Algemene plaatselijke verordening. In de praktijk is het meestal geen probleem om tijdelijk een container te plaatsen, mits het veilig kan, geen schade veroorzaakt en geen extreme overlast veroorzaakt. De gebruiker van de container is er zelf verantwoordelijk voor dat dit onder
bovengenoemde voorwaarden kan.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Haaksbergen

Tot de gemeente Haaksbergen behoren ook de dorpen Buurse & St. Isidorushoeve en de buurtschappen Boekelo,
Brammelo, Den Braam, Eppenzolder, Harmöle, Holthuizen, Honesch, Langelo & Stepelo.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.