✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Geertruidenberg

Container huren GeertruidenbergWilt u een bouwcontainer huren in de gemeente Geertruidenberg? Bestel dan een container op
ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Geertruidenberg

Op de pagina: Regels voor het gebruik van gemeentegrond vermeld de gemeente Geertruidenberg dat u voor plaatsing van een container (korter dan 1 week) op gemeentegrond geen melding hoeft te doen. Op deze website staat vermeld dat: ” Wanneer hoeft u niets te doen? Als het gaat om tijdelijk gebruik wat niet bedoeld is ten behoeve van (ver)bouwen. Bijvoorbeeld het tijdelijk plaatsen van aan- of afvoer van materiaal zoals grond of straatstenen.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Plaatsen in de gemeente Geertruidenberg

Tot de gemeente Geertruidenberg behoren ook de dorpen Raamsdonksveer & Raamsdonk en de buurtschappen De Bergen, De Laan, Keizersveer & Statendam

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 28-08-2015.
Afvalsoorten ContainerOnline is niet aansprakelijk voor enige schade welke mogelijk is ontstaan door bovenstaande informatie.