✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Brummen

Container huren BrummenWilt u een container huren in de gemeente Brummen? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Brummen

Op de pagina: Omgevingsvergunning vermeld de gemeente Brummen dat u voor plaatsing van een container op gemeentegrond mogelijk een vergunning aan moet vragen. Op deze website staat vermeld dat: “Het kan zijn dat u een vergunning nodig heeft als u een object wilt plaatsen langs de kant van de weg of op de stoep. Zo moet u bijvoorbeeld een vergunning aanvragen als u een container of steiger langer dan 30 dagen wilt wilt plaatsen tijdens het verbouwen van uw huis. U heeft geen vergunning nodig, indien u minimaal 10 dagen voorafgaand aan de plaatsing een melding doet, deze door de gemeente wordt goedgekeurd en het object niet langer dan 30 dagen blijft staan.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Brummen

Tot de gemeente Brummen behoren de dorpen Brummen, Eerbeek, Empe, Hall & Leuvenheim en de buurtschappen Broek, Coldenhove, Cortenoever, Oeken, Rhienderen, Tonden & Voorstonden.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.