✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Ameland

Container huren AmelandWilt u een bouwcontainer huren in de gemeente Ameland? Neem dan contact op met ContainerOnline.nl voor een offerte op maat. Wij kunnen niet tegen onze standaardtarieven containers plaatsen op Ameland. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Ameland

De gemeente Ameland vermeldt geen informatie over het plaatsen van een container op gemeentegrond op de website. Indien u een container wilt plaatsen op gemeentegrond dan dient u daarvoor toestemming vragen aan de afdeling Bouw- en Woningtoezicht van de gemeente. Dit kan door de een mail te sturen naar info@ameland.nl.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.Container huren in de gemeente Zaanstad? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Zaanstad. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Zaanstad. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Ameland

Tot de gemeente Ameland behoren de dorpen Ballum, Buren, Hollum & Nes en de buurtschappen Ballumerbocht & Kooiplaats.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.