✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Albrandswaard

Container huren AlbrandswaardContainer huren in de gemeente Albrandswaard? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Albrandswaard. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Albrandswaard. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Albrandswaard

Op de pagina: Voorwerp plaatsen op of aan de weg vermeldt de gemeente Albrandswaard dat u een ontheffing dient aan te vragen. Op deze website staat vermeld dat: ” U mag niet zomaar de weg, de stoep of een gedeelte ervan gebruiken. Bijvoorbeeld voor het plaatsen van een steiger, container, bouwmaterialen of een reclamebord. Wilt u dit toch? Dan vraagt u een ontheffing aan bij de gemeente.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Albrandswaard

Tot de gemeente Albrandswaard behoren de kernen Rhoon & Poortugaal.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 10-07-2017.
ContainerOnline is niet aansprakelijk voor enige schade welke mogelijk is ontstaan door bovenstaande informatie.