✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Achtkarspelen

Container huren AchtkarspelenBouwbak bestellen voor in gemeente Achtkarspelen? Bestel gemakkelijk een bak online via ContainerOnline.nl. U heeft geen vergunning nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein. Gaat u de container op de openbare weg plaatsen, zijn hier wel regels aan verbonden.

Vergunning nodig?

De gemeente Achtkarspelen vermeldt geen informatie over het plaatsen van een container op gemeentegrond op de website. Voor het plaatsen van een container op gemeentegrond moet u een vergunning aanvragen bij de gemeente. Zolang de container de openbare weg niet versperd of erg hinderlijk is, zal de gemeente snel een vergunning afgeven. Enkel voor grote inhoudsmaten kan het iets lastiger zijn.

Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Achtkarspelen

Tot de gemeente Achtkarspelen behoren de dorpen & gehuchten Augustinusga, Boelenslaan, Buitenpost, Drogeham, Gerkesklooster, Harkema, Kootstertille, Stroobos, Surhuisterveen, Surhuizum, Twijzel & Twijzelerheide en de buurtschappen Blauwverlaat, Buweklooster, Hamshorn, De Kooten, Kortwoude, Kuikhorne, Lutkepost, Ophuis, Opperkooten, Rohel, Roodeschuur, De laatste Stuiver & Surhuizumer Mieden.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 16-11-2016

ContainerOnline is niet aansprakelijk voor enige schade welke mogelijk is ontstaan door bovenstaande informatie.