✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Uitgeest

Container huren UitgeestContainer huren in de gemeente Uitgeest? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Uitgeest. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Uitgeest. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Uitgeest

Op de pagina: Plaatsen van containers/bouwketen/steigers en andere materialen op gemeentegrond vermeld de gemeente Uitgeest dat u een vergunning dan wel ontheffing nodig heeft om een container te plaatsen. Op deze website staat vermeld: “Het plaatsen van (bouw)containers, steigers en andere bouwmaterialen geschiedt vaak op de openbare weg. Het is verboden om containers of andere bouwmaterialen zoals steigers, tegels, stenen etc. op de openbare weg te plaatsen. Maar soms is het nodig in verband met een verbouwing, sloop- of renovatiewerkzaamheden om bijvoorbeeld tijdelijk 1 of meer containers op de openbare weg te plaatsen. Omdat op basis van de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Uitgeest voor al deze werkzaamheden toestemming van de gemeente nodig is zal u voor al deze gevallen een omgevingsvergunning nodig hebben dan wel een melding moeten doen voor het plaatsen van objecten op de openbare weg.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Uitgeest

Tot de gemeente Uitgeest behoren de dorpen/gehuchten Assum en Limmerkoog en de buurtschappen Busch en Dam (gedeeltelijk), Groot Dorregeest en Klein Dorregeest (gedeeltelijk).

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.