Heb je vragen? Bel of chat met ons - 085-3035343

Container Huren Tynaarlo

Container huren TynaarloContainer huren in de gemeente Tynaarlo? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Tynaarlo. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Tynaarlo. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Tynaarlo

De gemeente Tynaarlo vermeld geen informatie over het plaatsen van een container op gemeentegrond op de website. Indien u een container wilt plaatsen op gemeentegrond dan dient u daarvoor contact op te nemen met de gemeente op telefoonnummer 0592-266662. De toezichthouder van de gemeente bepaald samen met u de beste plek om de container neer te zetten. U betaald de gemeente geen huur voor de grond, wel verwachten ze op de hoogte gesteld te worden als de container weer is afgevoerd en de situatie is als voor de plaatsing.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Tynaarlo

Tot de gemeente Tynaarlo behoren ook de dorpen Eelde-Paterswolde, Eelderwolde, Tynaarlo, Vries, Yde, Zeijen & Zuidlaren en de buurtschappen Bunne, Bruilweering, Donderen, De Groeve, Midlaren, Oudemolen, De Punt, Plankensloot, Schelfhorst, Schuilingsoord, Taarlo, Westlaren, Winde, Zeegse & Zuidlaarderveen.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.