Container Huren Schouwen-Duiveland

Container huren Schouwen-DuivelandContainer huren in de gemeente Schouwen-Duiveland? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Schouwen-Duiveland. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Schouwen-Duiveland. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Schouwen-Duiveland

Op de pagina: Voorwerpen of stoffen op, aan of boven op de weg – winkeluitstalling, reclame vermeld de gemeente
Schouwen-Duiveland dat u voor plaatsing van een container op gemeentegrond mogelijk een ontheffing aan moet vragen. Op deze website staat vermeld dat: “Het is voor u (als burger, bedrijf of instelling) mogelijk om de weg of een weggedeelte, anders te gebruiken dan overeenkomstig de publieke functie daarvan, bijvoorbeeld voor het plaatsen van steigers, containers, winkeluitstallingen, reclame-uitingen etc. Hiervoor gelden een aantal algemene regels. Indien aan deze algemene regels wordt voldaan, hoeft u geen melding in te dienen of vergunning of ontheffing aan te vragen. Als niet aan deze algemene regels wordt voldaan, dan moet u een ontheffing aanvragen bij burgemeester en wethouders. Dit geldt over het algemeen voor vaste voorwerpen of voorwerpen die voor langere tijd (meer dan 30 dagen) op de openbare weg worden geplaatst.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.


Plaatsen in de gemeente Schouwen-Duiveland

Tot de gemeente Schouwen-Duiveland behoren de steden Brouwershaven & Zierikzee, de dorpen Bruinisse, Burgh, Dreischor, Ellemeet, Haamstede, Kerkwerve, Nieuwerkerk, Noordgouwe, Noordwelle, Oosterland, Ouwerkerk, Renesse, Scharendijke, Serooskerke, Sirjansland & Zonnemaire en de buurtschappen Beldert, Brijdorpe, Burghsluis, Capelle,
Den Osse, Elkerzee, Looperskapelle, Moriaanshoofd, Nieuw-Haamstede, Nieuwerkerke, Schuddebeurs, Westenschouwen & Zijpe.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.