✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Lisse

Container huren LisseContainer huren in de gemeente Lisse? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Lisse. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Lisse. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Lisse

Op de pagina: Gebruik openbare grond, ontheffing vermeld de gemeente Lisse dat u voor plaatsing van een container mogelijk een vergunning moet aanvragen. Op deze website staat vermeld dat: “Het kan zijn dat u een ontheffing nodig heeft als u een object wilt plaatsen langs de kant van de weg of op de stoep. Zo moet u bijvoorbeeld een ontheffing aanvragen als u een container of steiger wilt plaatsen tijdens het verbouwen van uw huis. Krijgt u ontheffing? De gemeente Lisse blijft
eigenaar van de grond, maar krijgt u mag de grond tijdelijk gebruiken.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Lisse

Tot de gemeente Lisse behoren ook de buurtschappen De Engel en Halfweg.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.