✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Laren

Container huren LarenWilt u een bouwcontainer huren in de gemeente Laren? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Laren

Op de pagina: Ingebruikname grond vermeld de gemeente Laren dat u voor het plaatsen van een container toestemming nodig heeft van de gemeente. Op deze website staat vermeld: “Voor het in gebruik nemen van gemeentegrond bent u in de gemeente Laren precariobelasting verschuldigd. Deze belasting zal bij de schriftelijke bevestiging van de melding, welke u toegestuurd wordt namens het college, in rekening worden gebracht. Het bedrag is afhankelijk van het benodigde aantal vierkante meters ten behoeve van bouwmaterialen en/of het aantal te plaatsen afzetbakken c.q. containers, in relatie tot de tijdsduur van het gebruik. U kunt hiervoor een schriftelijke melding doen bij het college van burgemeester en wethouders.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.