✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Heemskerk

HeemskerkContainer huren in de gemeente Heemskerk? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Heemskerk. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Heemskerk. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Heemskerk

Op de pagina: Vergunning voorwerpen op, aan of boven de weg vermeld de gemeente Heemskerk dat u het plaatsen van een container soms een vergunning nodig heeft. Op deze website staat vermeld: “Wilt u een voorwerp of stof aan, op, in, over of boven de openbare weg plaatsen? Dan heeft u daarvoor een vergunning nodig.” “Dit geldt ook voor het plaatsen van steigers of bouwmateriaal op de openbare weg. Voor het plaatsen van containers is soms een vergunning nodig.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Heemskerk

Tot de gemeente Heemskerk behoren ook buurtschappen Noorddorp en Heemskerkerduin.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.