Waar teken je nou eigenlijk voor? Onderstaand de voorwaarden van de overeenkomst. Op de overeenkomst zijn de algemene voorwaarden en de acceptatie voorwaarden van toepassing.

  • Je sluit een overeenkomst af voor 1 jaar of maandelijks opzegbaar. Kies je voor een 1-jarig contact, dan wordt deze na 12 maanden automatisch verlengd tegen het dan geldende tarief naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd, die maandelijks opzegbaar is.
  • De tarieven voor maandelijkse opzegbaar zijn 10% hoger dan het tarief voor een 1-jarige overeenkomst. Wil je na een jaar blijven profiteren van het lage tarief? Verleng dan de overeenkomst met een jaar door een e-mail te sturen naar info@containeronline.nl.
  • De tarieven worden elk jaar op 1 januari opnieuw vastgesteld o.b.v. het landelijke prijspeil. De nieuwe tarieven vind je per 1 januari op de website en anders zie je ze op de eerste factuur van het nieuwe kalenderjaar.
  • De container dient op de dag van legen om 07.00 uur bereikbaar aan de openbare weg of de afgesproken plek te staan. Gemiste legingen worden niet gecompenseerd. Red je het niet tot de volgende ophaaldag? Dan kan je op eigen kosten een extra leging aanvragen. De vuilniswagen rijdt op route. Het is daarom niet mogelijk om afspraken te maken met betrekking tot een tijd. Ben je niet om 07.00 uur aanwezig, zet dan de container de avond ervoor aan de weg. Eigenlijk net zoals de container thuis.
  • Grote levering of een feestje gehad? Binnen je overeenkomst kan je altijd een extra leging aanvragen.
  • Je mag uitsluitend afval in de container gooien waarvoor deze bestemd is. De gehele lijst vind je in de acceptatie voorwaarden. Als er ander afval wordt aangetroffen in de container, volgt hiervoor een naheffing.
  • De container mag maximaal 90 kg/m3 wegen. Is de container herhaaldelijk te zwaar dan volgt er een verrekening van het extra gewicht. Dit gewicht is berekend op normaal gebruik. Heb je bijvoorbeeld veel etensresten of glas (=zwaar) dan kan de container te zwaar worden.
  • De facturatie is o.b.v. automatische incasso. Door het ondertekenen van de overeenkomst ga je akkoord met SEPA voor het incasseren van het maandbedrag op de overeenkomst en eventuele extra kosten (altijd in overleg).
  • Wil je de overeenkomst beëindigen? Een 1-jarige overeenkomst loopt altijd tot de einddatum van de overeenkomst en is daarna maandelijks opzegbaar. Opzeggen doe je door ons een e-mail te sturen.
  • Na het beëindigen van de overeenkomst halen wij de container bij je op en deze wordt gereinigd. Voor de transportkosten en reiniging ontvang je een eindafrekening van 82 euro.

Ben je nog niet overtuigd? Hier is een leuk weetjeVeel inzamelaars berekenen milieuheffing. Deze heffing is bedacht en is niet verplicht zoals sommige beweren. Berekent jouw huidige inzamelaar dit wel? Overstappen naar ContainerOnline bespaart je dan sowieso al deze heffing.