Container huren in Dordrecht?

Je woont in Dordrecht en wil een container huren voor je afval? Je kan meerdere afvalverwerkers bellen of ze een container beschikbaar hebben, of je bestelt hem gewoon online. Jij geeft aan welke container je nodig hebt, wanneer je hem wil hebben en wij zorgen dat hij er komt. Hier heb je geen omkijken naar. Weet je nog niet precies welke afvalcontainer het best is voor je klus, doe dan de container keuzehulp.

Container huren voor particulieren

Vaak wordt gedacht dat een container huren iets is wat alleen aannemers kunnen doen of dat het enorm veel geld kost. Niets is minder waar. Als particulier huur je net zo makkelijk een afvalcontainer en de kosten zijn vaak lager omdat een aannemer of klusbedrijf soms een toeslag rekent voor het huren. Huur je zelf een container, dan scheelt dit vaak geld en bepaal je zelf welke container voor je deur komt. Misschien kan je hem dan ook gebruiken voor een andere klus. Bestel makkelijk een 1m3 Big Bag, een container van 3m3, 6m3, 10m3 of zelfs nog groter voor alle afvalsoorten.

Bestel een container
Container huren in Dordrecht

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren in Dordrecht

Wil je in Dordrecht een object, zoals een container, op de openbare weg zetten, dan moet je de gemeente hierover informeren of zelfs een vergunning aanvragen. Neem hiervoor contact op met het gemeenteloket of kijk op de website van Dordrecht. Zorg dat je dit op tijd doet, de gemeente heeft tijd nodig om een aanvraag te verwerken. Doe dit het liefst 8 weken van tevoren.

Container in Dordrecht op eigen grond

Laat je de afvalcontainer op eigen grond zetten, dan heb je hier nooit een vergunning voor nodig. Dit mag altijd. Dit is handig omdat je dan vaak minder ver hoeft te lopen of kan je de container onder een raam laten zetten, zodat je het afval via een stortkoker in de bak kan gooien. Laat je de container op eigen terrein zetten, zorg dan dat er voldoende ruimte is voor de chauffeur om daar te komen en hem neer te zetten. Zet hem niet op dunne tegels, want een volle container is vaak zwaar.

vergunning container Dordrecht

Rolcontainers huren in Dordrecht

Heb je een bedrijf in Dordrecht, dan heb je waarschijnlijk ook bedrijfsafval. Om dit op de juiste manier af te laten voeren, huur je rolcontainers.. Heb je veel afval, moet de container door een deur kunnen of heb je vertrouwelijke documenten, voor alle afvalsoorten zijn er rolcontainers in verschillende maten. Vul in wat voor afval je hebt, welke containermaat je wil en hoe vaak hij geleegd moet worden. Alleen nog gegevens invullen en klaar.

Bedrijfsafval scheiden in Dordrecht

Gemeente Dordrecht stimuleert het scheiden van afval, maar als ondernemer ben je dit ook verplicht. Als je bedrijfsafval kan scheiden (als je van 1 soort een container kan vullen), dan dien je dit te doen. Dit is goed voor het milieu, de duurzaamheid van je bedrijf, maar ook vaak voor je portemonnee. Restafval is een vrij dure afvalsoort, andere afvalsoorten kunnen goedkoper zijn. Dus voordat je alles in de restafval container gooit, denk eens aan scheiden.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.