Container huren in Amstelveen?

Heb je een klus ingepland? Ga je je badkamer verbouwen of wordt er een muurtje gesloopt? Of misschien komt er een ingebouwde trampoline in de tuin of moet er flink opgeruimd worden. Allemaal dingen waar veel afval bij vrijkomt. Heb je geen tijd, zin of aanhangwagen om dit zelf weg te brengen, huur dan een afvalcontainer. Op deze manier ben je direct van je afval af en heb je er geen zorgen om. Jij gooit alles in de bak en wij halen hem op als jij dat aangeeft.

Waarom een afvalcontainer bestellen in Amstelveen

Amstelveen ligt vlak naast Amsterdam en is een prachtige stad met veel natuur en bossen. Om de stad mooi te houden, is het goed om je afval op de juiste manier af te laten voeren. Dit is goed voor het milieu, maar het scheelt je ook heel veel zorgen en tijd. Tijd die je mooi kan besteden aan andere zaken. Misschien een wandeling in het Amsterdamse bos, naar het Broersepark of het Cobra museum.

Bestel een container
container huren Amstelveen

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren in Amstelveen

Als je een afvalcontainer gaat bestellen, moet deze ook ergens geplaatst worden. Soms kan dit op eigen terrein, maar niet altijd en dan moet hij op gemeentegrond komen. Mag dat zomaar in Amstelveen en wat zijn daar de regels voor? In Amstelveen mag je een container op gemeentegrond laten plaatsen, mits het geen hinder veroorzaakt voor anderen. Zo moet er bijvoorbeeld rekening gehouden worden met doorgang van voetgangers of hulpdiensten. In sommige gevallen moet je objectmelding maken of een vergunning aanvragen. Wanneer dat het geval is en welke voorwaarden er zijn vind je op de website van Amstelveen.

Container op eigen grond plaatsen

Komt de container op eigen terrein dan is het een ander verhaal. Een container op eigen terrein mag altijd. Hier hoef je geen vergunning voor aan te vragen of een objectmelding te doen. Dit scheelt tijd en geld voor het aanvragen. Daarnaast heet het ook veel voordelen om de bak op je eigen grond te hebben staan. Zo hoef je minder ver te lopen, kan je een stortkoker gebruiken en je hebt minder kans dat andere mensen spullen in je container gooien.

Vergunning container Amstelveen

Bedrijfsafval in Amstelveen

Heb je een onderneming in Amstelveen, dan heb je waarschijnlijk ook bedrijfsafval. Om deze op de juiste manier af te laten voeren, huur je rolcontainers voor de afvalstoffen die er bij jouw bedrijf vrijkomen. Als je dit slim doet, kan het je een hoop kosten schelen. Restafval is bijvoorbeeld duurder dan papier en karton. Zonde dus om de dozen in de restafval container te gooien. Ook kan het een hoop schelen om een grotere rolcontainer te kiezen en hem minder vaak te laten legen. Dit scheelt ook weer brandstof voor de vrachtwagens en bespaar je gelijk het milieu.

Besparen op afvalkosten

Als ondernemer heb je al genoeg kosten, je wil het liefst zo min mogelijk tijd en geld kwijt zijn aan je bedrijfsafval. Door je rolcontainers zelf online te bestellen, bespaar je al geld voor een bemiddelaar. Dat kan je alvast in je zak steken. De keuze van je rolcontainers kan ook veel schelen. De overheid verplicht ondernemers om afval te scheiden als dit mogelijk is. Dit lijkt duurder, maar vaak valt dat mee. Een container voor organisch afval (swill) is bijvoorbeeld wel duurder, maar wordt omgeruild in plaats van geleegd. Dit scheelt schoonmaakkosten en daarnaast is swill zwaar. In de restafval container had het misschien gezorgd voor een naheffing op gewicht.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.