Container huren in Alphen aan den Rijn

Ga je klussen, of ben je al druk bezig en komt er veel afval vrij? Voor het klussen is het fijn als dit zo snel mogelijk weg is en sowieso moet het uiteindelijk weg. Ga je alles in je auto gooien om naar de milieustraat te rijden, of gooi je het liever in een afvalcontainer zodat je er direct vanaf bent. Ga je klussen, huur een container en je hebt er geen omkijken meer naar. De container wordt voor de deur gezet en weer opgehaald als jij dat aangeeft.

Waarom een container huren in Alphen a/d Rijn?

Alphen is een mooie stad, stadsrechten of niet, met haar mooie oorlogs- en rijksmonumenten. Ben je met een klus bezig, de schuur flink aan het opruimen of de tuin aan het snoeien? Of misschien graaf je wel een vijver of gat voor een trampoline. Wil je niet teveel tijd kwijt zijn aan de klus en veilig kunnen werken zonder dat er allemaal afvalbrokken rondzwerven, bestel dan een container of Big Bag en ga lekker naar de Avifauna, het Archeon of maak een wandeling langs de Rijn. Dat afval, dat halen wij wel op.

Bestel een container
Container huren Alphen aan den Rijn

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren in Alphen a/d Rijn

Oké, je hebt besloten om een container te bestellen, maar waar komt hij te staan en mag dat zomaar? Is er ruimte op je eigen terrein, dan is het handig om de container daar te plaatsen (zorg voor voldoende ruimte en stevige ondergrond). Op deze manier hoef je minder ver te lopen, kan je de container zo laten plaatsen dat het voor jou het handigst is en kan je bijvoorbeeld stenen vanaf een verdieping zo via een stortkoker in de puincontainer gooien. Komt de afvalcontainer op eigen grond, dan heb je geen vergunning van de gemeente nodig.

Container op gemeentegrond

Kan de afvalcontainer niet op eigen terrein komen, omdat je geen ruimte hebt, de tegels niet stevig genoeg zijn of heb je helemaal geen tuin, dan moet de container op gemeentegrond komen. Hier heb je vaak een vergunning voor nodig. Wat in jouw situatie van toepassing is, kan je het beste navragen bij de gemeente of je kijkt op de website van Alphen aan den Rijn. Doe dit op tijd (minimaal 3 weken van tevoren), zodat de gemeente tijd heeft om je aanvraag te verwerken. Hou er rekening mee dat er kosten gerekend kunnen worden voor het aanvragen. Zeker als je de ontheffing snel nodig hebt.

Vergunning container Alphen Aan Den Rijn

Bedrijfsafval in Alphen aan den Rijn

Ondernemingen in Alphen aan den Rijn die bedrijfsafval produceren, dienen er zelf zorg voor te dragen dat het correct wordt afgevoerd. Hiervoor huur je rolcontainers voor de afvalsoorten die er vrijkomen. Heb je veel van een bepaalde afvalsoort, bestel hier dan een aparte rolcontainer voor zodat je dit kunt scheiden. Dat ben je dan ook verplicht. Dit is door de overheid bepaald.

Rolcontainer huren in Alphen aan den Rijn

wil je rolcontainers bestellen, dan zit je liever niet aan lange contracten vast of moet je door pagina’s met ingewikkelde voorwaarden. Je kan je tijd veel beter aan andere dingen besteden. Daarom bestel je bij ons je rolcontainers in een paar klikken, zit je niet aan lange contracten vast en hoef je geen onduidelijke voorwaarden door te lezen.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.